foto: Mārtiņš Ziders
Andris Keišs: "Sievai labāk dāvināt nevis kleitu, bet aploksnīti"
Andris un Kristīne, ierodoties uz filmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrādi.
Slavenības
2019. gada 17. oktobris, 06:36

Andris Keišs: "Sievai labāk dāvināt nevis kleitu, bet aploksnīti"

Žurnāls "Kas Jauns"

Teātra un kino aktieris Andris Keišs, ierodoties uz pirmizrādi filmai "Nekas mūs neapturēs", kur ir galvenās lomas atveidotājs, žurnālam "Kas Jauns" atklājis, ka nācies krietnu laiciņu uzgaidīt mājās, kamēr sapucēsies viņa mīļotā sieva operdziedātāja Kristīne Zadovska.

Filmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrāde

2019. gada 9. oktobrī "Kino Citadele" notika režisora Andra Gaujas spēlfilmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrāde.

gallery icon
110

„Kāds bija mans dienas cēliens pirms pirmizrādes? Nācās labu laiciņu pagaidīt, kamēr sieva sataisīsies. Tas bija visnervozākais moments. Viss pārējais bija kā jau parastā dienā,” nosaka aktieris.

Skatuves mākslinieks atzīst, ka sievas izvēlē, ko vilkt mugurā, viņš nejaucas, tik vien kā gaida, kad viņa sapucēsies. „Neietekmēju neko, vien reizēm atbildu uz kādu jautājumu, kad man liek izvēlēties – to vai šo. Ja nav skaidra izvēle, viņa lūdz padomu, un es mēģinu pieslēgties. Viss pārējais pucēšanās procesā ir viņas ziņā. Arī kleitu es viņai nevaru uzdāvināt. Sanāktu galīgi garām, jo to kleitu droši vien tā arī nevilktu. Labāk sievām dāvināt dāvanu kartes vai aploksnītes, lai pašas izraugās, ko pirkt,” uzskata aktieris.

Kadri no Andra Gaujas filmas "Nekas mūs neapturēs"

Kadri no Andra Gaujas filmas "Nekas mūs neapturēs".

gallery icon
8

Bet to, kā filmas "Nekas mūs neapturēs" afterparty jaunās pašmāju kaisles drāmas režisors Andris Gauja izdancināja savu sievu Elzu, un ne tikai viņu vien, skatiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!