foto: Vida Press
No mīlas līdz naidam - skaļākie skandāli šovbiznesa zvaigžņu ģimenēs
Petija Malete un viņas dēls Džastins Bībers.
Slavenības
2019. gada 18. oktobris, 06:56

No mīlas līdz naidam - skaļākie skandāli šovbiznesa zvaigžņu ģimenēs

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenības, tāpat kā ikviens, strīdas ar savām ģimenēm. Vienīgā atšķirība – viņu strīdi ir publiski!

Citas prioritātes

foto: Vida Press
Kortnija Lova un Frānsisa Bīna Kobeina.

Mūziķu Kortnijas Lovas un leģendārā Kurta Kobeina vienīgā pēctece Frānsisa Bīna Kobeina gadiem ilgi „strīdas” ar māmiņu. „Kamēr citi bērni uztraucās par neizpildītiem mājasdarbiem, mana ikdiena sastāvēja no zvanīšanas ārstiem, lai mammu atgrieztu pie dzīvības... Man bija citas prioritātes,” savu bērnību atminas Frānsisa.

Aizraujoties ar narkotiku un alkohola pārmērīgu lietošanu, Lova vairākas reizes ir zaudējusi meitas aprūpes tiesības, un 17 gadu vecumā Frānsisa pat iesniegusi pret māti prasību, kas liegusi viņai tuvoties. „Ilgi biju apbēdināta, dusmīga un aizvainota,” skaidrojusi Frānsisa un atzinusi, ka mamma tagad esot labojusies un „ir patiešām laba persona”.

Kurta Kobeina meita Frensisa Bīna Kobeina pludmalē

Grupas „Nirvana” mūziķa Kurta Kobeina 25 gadus vecā Frensisa Bīna Kobeina nesen kā atzīmējusi gada kopābūšanas svētkus ar savu mīļoto ...

gallery icon

Visi pret vienu

foto: Noemi Torres/WENN/Vida Press
Ārons, Vīdžeja, Leslija, Endžela un Niks Kārteri.

Kārteru ģimene ir pamanījusies sasniegt pašu augstāko ģimenes skandālu latiņu. Šā gada septembrī puišu grupas "Backstreet Boys" bijušais dalībnieks Niks Kārters iesniedza tiesā netuvošanās aizliegumu pret jaunāko brāli Āronu. „Baidos, ka viņš ieklausīsies galvā skanošajās balsīs un nodarīs pāri manai ģimenei,” bija izteicies Niks. Viņa arguments – brālis draudējis nogalināt Nika stāvoklī esošo sievu Lorēnu Kitu un viņu vēl nedzimušo bērnu. Ar tādu pašu iesniegumu tiesā vērsusies Ārona dvīņumāsa Andžela.

Ārons, kurš sirgst ar tādiem personības traucējumiem kā šizofrēnija, akūta trauksme un bipolārie traucējumi, savā Twitter kontā noliedzis ģimenes izteiktos pārmetumus un it kā starp citu apgalvojis, ka vecākais brālis viņam gadiem ilgi esot darījis pāri un esot vainojams pie vairāku sieviešu izvarošanas (tostarp mūziķes Melisas Šūmanes un kādas 91 gadus vecas kundzes Mildredas). Lai nebūtu par maz, bijusī bērnu popmūzikas zvaigzne apgalvojusi, ka viņa nu jau mirusī māsa Leslija bērnībā esot Āronu seksuāli izmantojusi.

Nesaskaņotie memuāri

foto: Vida Press
Dženifera Enistone.

Nesaskaņas starp aktrisi Dženiferu Anistoni un viņas mammu Nensiju Douvu sākušās 1996. gadā, kad māmiņa sniegusi meitas neakceptētu interviju TV raidījumam un pēc pieciem gadiem atkal bez meitas piekrišanas un atbalsta publicējusi grāmatu "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir". Lai gan Dženifera mammu dēvējusi par „kritizētāju” un „histēriķi”, pirms Nensijas nāves 2016. gadā ģimene paspējusi salabt un atjaunot attiecības.

foto: Vida Press
Dženiferas Anistones māte Nensija Dova.

Tēta meitiņa

foto: Vida Press
Adele.

Mūziķe Adele visus sakarus ar tēvu – alkoholiķi, kurš ar meitu tikās tikai retās brīvdienās, – pārtrauca 2011. gadā un žurnālam "Vogue" paziņoja: ja Marku Evansu satiktu, viņa viņam „iespļautu sejā”. Arī 2017. gada "Grammy" mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā Adele uzsvēra, ka menedžeris Džonatans Dikinss ir viņai tēva vietā: „Kopā esam bijuši desmit gadus, un mīlu tevi kā savu tēvu. Tiesa, savu tēvu es nemīlu, bet tevi mīlu tā, kā būtu mīlējusi savu tēti.”

foto: James Davies/Splash News/ Vida Press
Adeles tēvs Marks Evanss.

No naida līdz mīlai

foto: Vida Press
Džons Voits un Andželīna Džolija.

Aktieris, Holivudas zvaigznes Andželīnas Džolijas tēvs Džons Voits pie citas sievietes aizgājis, kad meitai bija tikai divi gadi. Un, lai gan abi kopā ir filmējušies "Larā Kroftā: Kapeņu izlaupītājā" (2001), pateicoties Džona niķim presei atklāt meitas personīgās dzīves detaļas, nesaskaņas ir šīs ģimenes ierasts stāvoklis.

2002. gadā ar tēva paziņojumu, ka meitai bijušas „nopietnas mentālās problēmas”, Andželīna oficiāli atteicās no Voitas uzvārda. Tomēr, sabrūkot laulībai ar aktieri Bredu Pitu (2016), tēvs ir atkal atgriezies meitas dzīvē un izdevumā "Vanity Fair" pat ticis uzslavēts: „Viņš ļoti labi saprot, ka bērni ir tajā vecumā, kad viņiem ir nepieciešams vectēvs. Viņš zina noteikumu, ka ir jābūt radošam, foršam, klātesošam vectēvam, kurš stāsta stāstus un lasa pasakas.”

Apmeloti!

foto: Vida Press
Hītere Grehema.

Kopš 1997. gada, kad filmā "Naktis bugi stilā" attēlojusi porno zvaigzni, aktrise Hītera Grehema ir atsvešinājusies no vecākiem Džima un Džoannas. Kā viņa skaidrojusi, vecāki ir aizspriedumaini katoļi, kuri ir neapmierināti ar meitas dalību tik „nepieklājīgā” filmā. Džims un Džoanna tam nepiekrīt: „Līdz pat šai dienai nesaprotam iemeslus. Katru reizi, kad lasām presē, kāpēc neesam Hīteras dzīvē, melu dēļ mulstam.”

Kauns, kauns, kauns

foto: Vida Press
Petija Malete un viņas dēls Džastins Bībers.

Vēl vienai tīņu zvaigznei ir „praktiski neeksistējošas” attiecības ar māmiņu. 2015. gadā mūziķis Džastins Bībers norādījis, ka viņa (pubertātes laika) apcietināšanas skandāli esot rezultējušies sabojātās attiecībās: „Man bija kauns, negribēju, lai mamma būtu manī vīlusies, bet zināju, ka viņa tāda ir. Pavadījām laiku nesarunājoties, un, lai atgrieztu uzticēšanos, paies laiks.” Kā liecina māmiņas Petijas Maletes fotogrāfija "Instagram" – šogad māmiņdienā ziedu pušķi no dēla viņa ir saņēmusi.