foto: Ekrānuzņēmums
Aija Andrejeva savā jaunākajā videoklipā tēlo zemeni un kārtīgi izdauzās
"Ticiet man, būt zemenei ir forši!" smej Aija.
Mūzika
2019. gada 10. oktobris, 15:55

Aija Andrejeva savā jaunākajā videoklipā tēlo zemeni un kārtīgi izdauzās

Jauns.lv

Dziedātāja Aija Andrejeva laidusi klajā otro vēstnesi no pavasarī gaidāmā septītā studijas albuma “Es iešu tālāk”- singlu “Bungādiņas”.

“"Bungādiņas" ir par to, ka nekad nevajag beigt dauzīties," saka Aija Andrejeva. "Vectētiņš, kurš man ir ļoti tuvs, vienmēr teicis, lai nekad nepazaudēju bērnu sevī. Dziesma ir par ballīti, un tāda, pēc kuras rīts soda, ir gadījusies katram. Un tādas ir vajadzīgas, lai iztrakotos, ļautu bērnam sevī kārtīgi izdauzīties, lai pēc tam mobilizētos jaunam un produktīvam darba ciklam,”par dziesmas vēstījumu saka Aija.

“Ballēties varbūt nevajag pārāk bieži, bet to noteikti nedrīkst aizmirst darīt,” piebilst Aija.

Dziesmas video versijas filmēšanas process bijis piedzīvojumiem pilns,  tajā filmējies arī dziesmas producents un viens no tās autoriem Kaspars Ansons. Video noskaņas ideja Aijai Andrejevai veidojās pamazām, bet skaidri, jau no dziesmas demo ierakstīšanas brīža, bet režisors un operators Daniels Veiss atradis īsto veidu, kā atklāt dziesmas garu video versijā.

“Video versijas filmēšana bija vesels piedzīvojums, filmēšanas process mani pilnībā izsita ārpus komforta zonas. Sākot ar to, ka es biju zemene! Un, ticiet man, būt zemenei ir forši! Mazais huligāns manī šo procesu izbaudīja visā pilnībā - es dauzījos uz lielās Dailes teātra skatuves, iespaidīgākais notikums šī klipa filmēšanā bija "Annels.lv" karuseļa uzstādīšana nakts vidū Mežciemā, un tie ir tikai daži no neaizmirstamajiem mirkļiem,” saka dziedātāja.