foto: Natalie Oliver / SWNS
Britu sieviete jūras krastā atrod gliemežvāku, kas izskatās pēc Osamas bin Ladena
Debra ar jūras krastā atrasto gliemežvāku
Trakā pasaule
2019. gada 10. oktobris, 11:37

Britu sieviete jūras krastā atrod gliemežvāku, kas izskatās pēc Osamas bin Ladena

Jauns.lv

Kāda Lielbritānijas iedzīvotāja, pastaigājoties gar jūras krastu, pludmalē atradusi gliemežvāku, kas gaužām līdzinās teroristu organizācijas "Al Qaeda" līderim Osamam bin Ladenam, ziņo britu laikraksts "Metro".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

60 gadus vecā Debra Olivera kopā ar savu vīru Martinu bija devusies pastaigā pa Vinčelsijas pludmali, lai nosvinētu kāzu jubileju. Tā kā sievietei patīk kolekcionēt gliemežvākus, arī šoreiz pastaigas laikā viņa īpašu uzmanību pievērsusi tieši tiem.

Ieraugot vienu no smiltīs izskalotajiem gliemežvākiem, pāris "izplūdis smieklos".

foto: Natalie Oliver / SWNS
Debra ar vīru un jūras krastā atrasto gliemežvāku

"Negadās bieži atrast gliemežvāku, kas līdzinātos kādai personai, tāpēc atrast Osamu bin Ladenu bija apbrīnojami," stāsta Debra, piebilstot, ka vēl smieklīgāku situāciju padarīja fakts, ka ilgi tvarstītais noziedznieks pēc nāves apglabāts tieši jūrā.

foto: Abdul Rehman / SWNS
Osama bin Ladens

Sākumā abiem šķitis, ka gliemežvāks izskatās pēc Jēzus, tomēr, ieskatoties tuvāk, pāris pamanījis, ka saskatāms pat turbāns: "Tad es pamanīju turbānu un sapratu, kas uz mani skatās no manas plaukstas - Osama bin Ladens!"

foto: Natalie Oliver / SWNS
Atrastais gliemežvāks, kas līdzinās Osamam bin Ladenam

Zināms, ka teroristu grupējuma "Al Quade" līdera vērienīgā meklēšanas operācija beidzās 2011. gada naktī uz 2. maiju, kad bin Ladens tika nogalināts atentātā. Bin Ladena mirstīgās atliekas pēc nāves iemestas Arābijas jūrā.

Māja, kurā slēpās Osama bin Ladens

gallery icon
15

Amerikāņi līksmo par bin Ladena iznīcināšanu

gallery icon
10