foto: Ekrānuzņēmums
Sazvērestības teorija “Ērkšķos” – kāda dāma šovā esot iesūtīta
Dāmas piktojas.
TV
2019. gada 9. oktobris, 19:08

Sazvērestības teorija “Ērkšķos” – kāda dāma šovā esot iesūtīta

Jauns.lv

Jau šovakar varēs līksmot sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” fani, jo kanālā “STV Pirmā!” būs iespēja sekot līdzi šova jaunākajiem notikumiem, kas, kā izrādās, būs īpaši raibi.

Šovakar dāmas dosies uz Liepāju, kur Karostā viņas sagaida nopietns fizisks pārbaudījums  - dalībnieces iesaistīsies nervus stindzinošās aktivitātītēs virs zemes un pazemē, kas ir tālu aiz viņu ikdienas komforta zonas. Pēc tam, kad Karostas bunkuri pievarēti, viņas dosies uz Liepājas Karostas cietumu, kur eksperta vadībā centīsies apgūt prasmi savaldīties un pakļauties noteikumiem.

Līdzās fiziskajām aktivitātēm samilzīs arī dāmu savstarpējās attiecības  un visu uzmanības centrā nonāks vecākā no projekta dalībniecēm – Mārīte, kura par savu “nehigiēnisko uzvedību” un dzīvesstilu izpelnīsies bargu kritiku. Mārīte dzīvo “dārziņos”, bez ūdens un elektrības, iespējams, tāpēc viņas ikdienas paradumi krietni atšķiras no pārējām.

Taču nesaskaņas augs augumā un netrūks arī strīdu skaļos toņos – attiecības Mārītes un Aivas starpā sasniegs apogeju un Aiva nolems stāties uz kara takas ar nevēlamo ceļa biedreni, neskopojoties ar izteicieniem un solījumiem par fizisku izrēķināšanos. Un kā nu ne – Mārīte apvainojusi Aivu, sakot, ka viņa esot krāpniece un projektā iesūtīta, jo pārāk daudz zinot. Tostarp arī to, uz kurieni kemperi dodas un pat to, kur atrodas labierīcības.

Vai dāmām izdosies rast kopīgu valodu un Mārīte mainīs domas par sazvērestību projektā? Uzzināsiet jau šovakar, 21:25, "STV Pirmā!"

Šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas dalībnieces

Šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas dalībnieces.

gallery icon