foto: Ekrānuzņēmums
"Desmit kilogrami verdošā ūdenī" - Liene Šomase jau astoņus gadus iecienījusi vannā bērt sāli
Liene Šomase.
TV
2019. gada 7. oktobris, 13:33

"Desmit kilogrami verdošā ūdenī" - Liene Šomase jau astoņus gadus iecienījusi vannā bērt sāli

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Šomase padalījusies ar saviem padomiem, kā atgūties pēc smagas darba dienas, un noslēpumaini atklājusi - elpošanā viņai palīdzot... akmeņi.

Liene Šomase otrdien, 8. oktobrī, viesosies telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Starp mums runājot", kur beidzamajā laikā no medijiem tik izvairīgā dziedātāja pievērsīsies cits pēc cita aizraujošākam tematam.

Vaicāta, kā atgūties pēc darba dienas, Šomase saka - nekavējoties jādodas kontrastdušā. Bet pirms gulētiešanas Liene iecienījusi gremdēšanos sāls vannā. Šādu procedūru viņa piekopjot jau astoņus gadus. Verdošā ūdenī jāieliek desmit kilogrami sāls, jāpaguļ desmit minūtes un jādodas pie miega.

“Tā ir attīrīšanās, jo pēc tam tu vari redzēt, cik sāls paliek melns. Jo sāls visu izsūc ārā,” aizrautīgi nosaka Šomase, piebilstot, ka tāpat attīrīšanai palīdzot sveces, ko viņa ņemot līdzi, pat pie draugiem braucot. "Es visur braucu ar svecēm. Ar akmeņiem, svecēm un sāli. Akmeņi man ir palīginstruments elpošanā,” noslēpumaini atklāj Šomase, vairāk teikt gan atsakoties, jo grasoties savus noslēpumus reiz izdot grāmatā.

Liene Šomase šovā "Dziedi ar zvaigzni"

Liene Šomase kopā ar motorsportistu Jāni Vinteru izcīnīja uzvaru TV3 šovā "Dziedi ar zvaigzni” 2007. gadā.

gallery icon
21

Visu raidījumu otrdienas vakarā varēsiet lūkot "STV Pirmā!", un līdzās Šomasei raidījumā "Starp mums runājot" studijā viesosies arī Gundega Skudriņa, Rihards Lepers un Jānis Stībelis.