foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lemberga sievai mētelis kā Melānijai Trampai - elegants un krietni dārgs
Anrijs un Liene ierodas uz operu "Spēlēju, dancoju".
Slavenības
2019. gada 1. oktobris, 06:12

Lemberga sievai mētelis kā Melānijai Trampai - elegants un krietni dārgs

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītās nedēļas ceturtdienā Latvijas Nacionālajā operā un baletā notika iestudējuma "Spēlēju, dancoju" pirmizrāde, ko lūkot bija nākuši arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga dēls, kopā ar tēvu smagos noziegumos apsūdzētais Anrijs Lembergs, un viņa sieva Liene.

Viesi ierodas uz Imanta Kalniņa operas "Spēlēju, dancoju" jauniestudējuma pirmizrādi

gallery icon
142

Liene, ierodoties uz vienu no Operas jaunās sezonas nozīmīgākajiem notikumiem, bija uzpucējusies godam – viņai mugurā bija "Dolce & Gabbana" mētelītis, kādu pasākumos vilkusi arī ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija. Šāda mēteļa oriģinālcena ir 3590 ASV dolāru, bet šobrīd internetā tādu iespējams iegādāties par 1790 dolāriem. Melānija Trampa pērn šādu mēteli mugurā vilka gan bijušās ASV pirmās lēdijas Barbaras Bušas bērēs aprīlī, gan novembrī, dodoties uz Breta Kavano oficiālo iecelšanu ASV Augstākās tiesas tiesneša amatā.

foto: AFP/Scanpix
Melānija Trampa pērn aprīlī bijušās ASV pirmās lēdijas Barbaras Bušas bērēs.
foto: Ekrānuzņēmums

Savam apģērbam Anrija Lemberga sieva bija pieskaņojusi "Lady Dior" somiņu, kuras cena ir aptuveni 3000 ASV dolāru, un greznojusies ar auskariem, kas ļoti atgādina rotas no ikoniskās kolekcijas "Winston Cluster by Harry Winston".

foto: Ekrānuzņēmums

Šādu elegantu un izsmalcinātu rotu cena, protams, ir ļoti atkarīga no auskaru lieluma un tajos izmantoto dārgakmeņu skaita. Tiešām turīgi ļaudis var izvēlēties pat 9,3 karātus smagus šīs kolekcijas auskarus, kuru cena pārsniedz 125 000 eiro. Lemberga kundzei gan, izskatās, ir "Winston Cluster by Harry Winston" mazākie auskariņi ar 2,58 karātu smagiem dārgakmeņiem.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!