0dienas
6stundas
23minūtes
27sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Traģēdija repera Snoop Dogg ģimenē - nodzīvojis tikai desmit dienas, miris viņa mazdēls
foto: Vida Press
Snoop Dogg.
Slavenības

Traģēdija repera Snoop Dogg ģimenē - nodzīvojis tikai desmit dienas, miris viņa mazdēls

Jauns.lv

Traģēdija piemeklējusi populārā amerikāņu repera Snoop Dogg ģimeni - nodzīvojis tikai desmit dienas, viņsaulē aizgājis viņa mazdēls Kajs Lavs.

Traģēdija repera Snoop Dogg ģimenē - nodzīvojis ti...

Nelaime notikusi trešdien, bet publiski par Kaja nāvi Snoop Dogg dēls Korde Broudass pavēstīja piektdien. Izsakot visiem paldies par saņemtajām līdzjūtībām, 25 gadus vecais Korde sociālās saziņas tīklā "Instagram" ierakstīja: "Šķiet, esam palaiduši garām lielāko mācību. Mans dēls savās uz šīs zemes pavadītajās desmit dienās paveica visu, ko viņam vajadzēja paveikt."

"Viņš mira manās rokās, un viņa enerģija mani nekad neatstās. Kajs vēlas, lai jūs visi zinātu, ka viņam klājas lieliski, un viņš vēlas turpināt iedvesmot tos, kuru gaisma ir blāva," teikts Kordes vēstījumā. Cenšoties iedvesmot savus sekotājus, viņš arī publiskojis vairākus fotoattēlus no savas meitas Ellevenas Lavas pirmās dzimšanas dienas ballītes - mazais Kajs tad vēl bija tikai mammas Soraijas vēderā.

Kaja "atstāto enerģiju" Korde un Soraija tagad izmantos "meitas izaudzināšanai par labāko cilvēku, kāda viņa vien spēj būt".

47 gadus vecajam reperim Snoop Dogg Kajs bija trešais mazbērns. 2015. gada janvārī viņa vecākā dēla Kordes draudzene Džesika pasaulē laida puiku Sionu.

Bez Kordes pasaulslavenajam reperim, kura īstais vārds ir Kelvins Kordozars Broudass, ir vēl trīs atvases - dēls Kordels (22) un meita Korija (20), kas dzimuši Snoop Dogg laulībā ar Šanti Teilori, un dēls Džulians (21), ko pasaulē laidusi mūziķa draudzene Lorija Holmonda.