foto: Publicitātes
"Ko ome te dara?” - "Ērkšķu šova" dāmas šokā par jaunas dalībnieces atnākšanu
Šovam pievienojas Mārīte.
TV
2019. gada 25. septembris, 10:40

"Ko ome te dara?” - "Ērkšķu šova" dāmas šokā par jaunas dalībnieces atnākšanu

Jauns.lv

Jau šovakar “STV Pirmā!” skatītāji varēs dzīvot līdzi sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieču ceļam pretim pārmaiņām. Lai arī dāmām šis piedzīvojums ir vēl tikai nesen sācies, drosmīgās sievietes gaida kāda negaidīta ziņa.

foto: Publicitātes
Šovam pievienojas Mārīte.

Bariņam pievienosies vēl viena dāma – projekta vienpadsmitā dalībniece, četrdesmit vienu gadu vecā Mārīte.

Viņa neslēpj, ka ir atkarīga no alkohola un dzīvo “dārziņos’, bez ūdens un elektrības. Sieviete ir sešu pieaugušu bērnu mamma – taču tie visi viņai atņemti un sakarus ar māti neuztur, tāpēc Mārīte vēlas sakārtot savu dzīvesvietu un dzīvi - lai bērniem gadījumā, ja kāds no viņiem nolems mammu uzmeklēt, nebūtu kauns par viņu. “Vakar domāju, ka ne, bet tomēr izdomāju, ka gribu,” savu negaidīto ierašanos “Ērkšķos” pamato Mārīte. Tiesa, pārējās dāmas ir šokā par jaunpienācēju un gaisotne projektā - manāmi saspringtāka. 

“Tas bija pārsteigums, jo, cik es zināju, šovā ir desmit meitenes. Un tad pēkšņi - vēl viena!” saka Lāsma, piebilstot, ka viņai tomēr jaunās dalībnieces ierašanās neraisa īpašas emocijas: “Viņa taču arī ir cilvēks ar savām problēmām.”

Tomēr pārējās dāmas savos spriedumos būs krietni skarbākas: “Ko ome te dara?!” smejoties sacīs Laila un neslēps sajūsmu, ka Mārīte iekārtojusies citā, nevis Lailas kemperī. “ What a f***  - kas tā tāda? Neesi apmaldījusies?!” retoriski jautās otra -  jaunākā no Lailām.

Šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas dalībnieces

Šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas dalībnieces.

gallery icon

Tāpat jau šovakar dāmu ceļš vedīs Baltijas jūrā – viņas uz grezna, atjaunota zvejas kuģa dosies pretim horizontam, ļaujot jūras vējam izvēdināt galvas, pirms mesties cīņā par jaunu dzīvi. Diemžēl vairākām dalībniecēm ceļojums izvērtīsies mazāk tīkams, jo par sevi liks manīt jūras slimība.

Tāpat gaidāms īpaši sievišķīgs notikums - fotosesija profesionāla fotogrāfa vadībā, kas liks katrai no dalībniecēm mest pie malas savus kompleksus un pārvarēt mulsumu. Klātesošās šokēs Olgas kolorītais sniegums un teju vai visām kolēģēm atradīsies pa asam vārdam, kā raksturot topošo alternatīvo supermodeli.