Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Dziedātājs Lenijs Kravics skumjās sauc palīgā - pazaudējis ārkārtīgi svarīgu aksesuāru
foto: AFP/Scanpix
Amerikāņu dziedātājs Lenijs Kravics.
Slavenības

Dziedātājs Lenijs Kravics skumjās sauc palīgā - pazaudējis ārkārtīgi svarīgu aksesuāru

Jauns.lv

Populārais amerikāņu rokeris Lenijs Kravics (55) vēršas pie plašā interneta pēc palīdzības - viņš pēc koncerta Losandželosā nozaudējis saulesbrilles, kurām mūziķa dzīvē bijusi ļoti liela nozīme.

Dziedātājs Lenijs Kravics skumjās sauc palīgā - pa...

Palīgā saucienu Kravics publicējis savā "Twitter" lapā. "Tās ir ārkārtīgi sentimentālas priekš manis, tās ir vintāžas un reiz piederēja manam ģimenes pārstāvim. Ceru tās atgūt," par savām saulesbrillēm raksta dziedātājs.

Visiem, kuriem zināma kāda informācija par to, kur tumšās acenes meklējamas, Kravics pat ir izveidojis īpašu e-pastu - kravitzglasses@gmail.com.

Kā atklāj mūziķis, saulesbrilles koncerta laikā atradušās uz skatuves, bet pazudušas pēc tam, kad dziedātājs ļāvis saviem faniem pienākt tuvāk. Šis aksesuārs ilgus gadus bijis neatņemama mūziķa tēla sastāvdaļa. Viņš ne reizi vien ar tām nofotografēts publiskos pasākumos.

View this post on Instagram

Minneapolis!

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

View this post on Instagram

Last night in Newark @mtv @vmas

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

Fani, ilgi nedomājot, steidza atbalstīt mūziķi, aicinot cilvēku, kas brilles piesavinājies, veikli tās atdot atpakaļ, lai Kravicu dzimtas mantojums varētu tikt nodots tālāk mūziķa meitai Zojai (30).

2011. gadā.

Lenijs Kravics gadu gaitā

Lenijs Kravics gadu gaitā.

Lenija Kravica meita Zoja Kravica Malibu pludmalē

Rokera Lenija Kravica meita aktrise un dziedātāja Zoja Kravica kopā ar draudzenēm devusies atpūsties uz Maiami pludmali. Pēc darba pie ...