foto: Kommersant/ Vida Press
Kāzas nosvin krievu kino zvaigzne Fjodors Bondarčuks
Paulīna un Fjodors ir pāris jau trīs gadus.
Slavenības
2019. gada 18. septembris, 15:16

Kāzas nosvin krievu kino zvaigzne Fjodors Bondarčuks

Jauns.lv

Pēc triju gadu kopābūšanas draudzeni Paulīnu Andrejevu par sievu apņēmis viens no šā brīža beidzamā laika vadošajiem Krievijas kinodarboņiem Fjodors Bondarčuks.

52 gadus vecais producents, režisors un aktieris Bondarčuks ar trīsdesmitgadīgo aktrisi Andrejevu otrdien, 17. septembrī, sarīkojis radiem un draugiem ballīti Sanktpēterburgā. Bet par precētu pāri viņi kļuvuši esot 1. septembrī. "Bija neliela ceremonija, vien 20 pašu tuvāko cilvēku lokā," pastāstījuši zinātāji.

Kāzu svinības notikušas pie Moikas upes Jusupovu pilī - tās lielākās zāles īre jaunajam pārim iznāksājusi ap 350 000 rubļu (ap 5000 eiro). Vēl 30 000 rubļu nācies iztērēt par numuriņu viesnīcā "Helvetia", kur svinību dienai gatavojās jaunā sieva.

Slavenību Bondarčuka un Andrejevas kāzu svinībā nav trūcis - nupat laulāto kārtā iestūrējušie Ksenija Sobčaka un Konstantīns Bogomolovs, Renāta Ļitvinova, Konstantīns Ersts un citas šovbiznesa zvaigznes. Viesu vidū bija arī grupas "Moraļnij kodeks" līderis Sergejs Mazajevs, kas, protams, ar puišiem sniedza koncertu. Uzstājās arī dziedātājas Svetlana Loboda un Gļukoza. Vadīja pasākumu Igors Verņiks, kas līdzīgā ampluā nupat strādāja arī Sobčakas un Bogomolova kāzās.

Foto vai video no kāzu svinībām gan masu medijiem iegūt tā arī nav izdevies - jaunlaulātie vēlējušies sev īpašo dienu no plašākas sabiedrības slēpt, tāpēc visiem lūguši mobilos tālruņus neizmantot un foto neuzņemt.

Paulīna (īstajā vārdā Jekaterina) un Fjodors iepazinās 2015. gadā, kad Bondarčuks bija devies lūkot izrādi "№ 13D". Pēcāk kinozvaigzne sacīja: "Man jumtu norāva tas, ka konservatīvā teātrī uz skatuves kāpa tāda absolūta daile." Pēc gada Bondarčuks izšķīrās no sievas Svetlanas, ar ko bija laulībā nodzīvojis 25 gadus, un sāka sabiedrībā iziet kopā ar Andrejevu.