foto: Sputnik/Scanpix
Populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka slimnīcā cīnās par savu dzīvību
Aktrise Anastasija Zavorotņuka 2017. gadā.
Slavenības
2019. gada 16. septembris, 10:35

Populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka slimnīcā cīnās par savu dzīvību

Jauns.lv

Nopietnas veselības problēmas ir pazīstamajai krievu aktrisei un TV raidījumu vadītājai Anastasijai Zavorotņukai - kaimiņzemes masu mediji vēsta, ka viņai ir smadzeņu vēzis ceturtajā stadijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par 48 gadus vecās aktrises veselības problēmām sāka runāt vasarā, kad viņa pēkšņi krietni pieņēmās svarā. Medijiem no Anastasijas paziņām izdevās uzzināt, ka viņai esot nopietna diagnoze - smadzeņu vēzis. Taču aktrises pārstāvji tolaik pavēstīja - nē, tādas diagnozes nav.

Zavorotņuka sūdzējusies par biežām galvassāpēm un nelabumu no rītiem, bet pati uzskatījusi, ka tas no stresa un pārpūlēšanās - seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei darba netrūka. Taču, kad pretsāpju līdzekļi vairs nav līdzējuši, nācies vērsties pie speciālistiem, kas konstatējuši - pēc palīdzības viņa griezusies par vēlu.

Nupat mediji noskaidrojuši - pēc ārstēšanās kursa, kas veikts Polijā, Zavorotņuka nogādāta kādā Maskavas privātklīnikā. Ārsti nogādājuši aktrisi mākslīgajā komā. Un mediķi norāda - pacienti, kam ir vēža ceturtā stadija, ļoti reti nodzīvo ilgāk par gadu.

Zavorotņukas stāvoklis gan esot tik bēdīgs, ka ir bažas - aktrisei atlikušas tikai dažas dienas. Jo viņas plaušas jau tiek mākslīgi elpinātas, bet mākslīgo komu nomainījusi tāda, kas nav medikamentu izraisīta.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112