foto: Publicitātes
Noskaties - pašmāju repa supergrupa "Singapūras satīns" nofilmē dziesmas video hokeja spēles laikā
Mūzika
2019. gada 12. septembris, 14:14

Noskaties - pašmāju repa supergrupa "Singapūras satīns" nofilmē dziesmas video hokeja spēles laikā

Jauns.lv

Pašmāju repa supergrupa "Singapūras satīns" nupat fanu vērtēšanai nodevusi jaunu videoklipu - dziesmai “Bija vērts” no viņu vasarā izdotā otrā studijas albuma “Ne jau atkal”.

Dziesmas videoklips tapis hokeja spēles laikā, kur interneta slavu guvušais klubs “Pagāni” aizraujošā cīņā tikai spēles galotnē izrāva uzvaru pret “Singapūras tīģeriem”. Spēle noslēdzās ar zīmīgo rezultātu 4:20, un reperu apvienības komandā rezultatīvākie spēlētāji bija tiesneši, norāda "Singapūras satīns".

“Pēc žilbinošā snieguma vasaras "Ghetto Basket" pasākumā kluba "Pagāni" vīri mūs izaicināja uz draudzības spēli hokeja laukumā. Mēs jau neesam ļevaki, tāpēc, daudz nedomājot, piekritām, un pie viena izdomājām nofilmēt abstraktu videoklipu dziesmai “Bija vērts” no jaunā albuma. Vai šī bija pēdējā reize, kad trāpījām mērķī? Ripas mētātas daudz, bet šī bija visizaicinošākā. Vislielākais paldies “Pagānu” džekiem par viesmīlību un ceram uz revanšu,” atbildes mačam gatavi ir mūziķi, kas šobrīd atpūšas no vasaras koncertturnejas un gatavojas oktobra koncertiem Jelgavā un Valmierā.