foto: Anthony Harvey/REX/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna nēsā auskarus, kas maksā nieka 1,68 eiro
Slavenības
2019. gada 12. septembris, 06:29

Hercogiene Ketrīna nēsā auskarus, kas maksā nieka 1,68 eiro

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas rīcībā ir vieni no ekskluzīvākajiem un dārgākajiem juvelierizstrādājumiem pasaulē, taču prinča Viljama sievai patīk arī greznoties ar bižutēriju, ko piedāvā draudzīgo cenu zīmoli.

Trīs bērnu māmiņa trešdien viesojusies Sarejas grāfistē Anglijā, kur piedalījusies jauna spēļu laukuma atklāšanas pasākumā. Kembridžas hercogiene bija ģērbusies kreklkleitā ar ziedu apdruku, ko darinājis viens no viņas iemīļotajiem zīmoliem – “Emilia Wicksted”. Šī kleita ir ārkārtīgi dārga. Tā maksā 1635 sterliņu mārciņas (1834 eiro).

foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press
Hercogienei Ketrīnai kleita par 1635 sterliņu mārciņām un auskari par 1.50 sterliņu mārciņām.

Ketrīna jau sen pazīstama ar to, ka prot kombinēt lētu apģērbu ar ļoti dārgu. Šajā reizē dārgajai dizaineru kleitai viņa pieskaņojusi aksesuārus par ļoti pieticīgām cenām. Hercogienes ausis rotāja zīmola “Accessorize” auskari. To standarta cena ir piecas sterliņu mārciņas (5,61 eiro), taču šobrīd zeltītās krāsas rotaslietai piemērota atlaide un auskari nopērkami par nieka pusotru sterliņu mārciņu (1,68 eiro) .

foto: Anthony Harvey/REX/ Vida Press

Auskaru “mežģīņu” raksts lieliski saskanēja ar Ketrīnas sievišķīgo tērpu ar rozīšu printu.

Nav brīnums, ka šie auskari no veikalu plauktiem pazuda vēja ātrumā jau īsi pēc hercogienes iziešanas sabiedrībā. Tas tikai atkārtoti pierāda, ka hercogienei Ketrīnai aizvien ir liela “modes noteicēja”.

Tām dāmām, kuras nepaguva iegādāties tādus pašus auskariņus, kādi bija Ketrīnai, britu veikalu tīkla pārstāvji piedāvājuši iespēju atstāt savu e-pasta adresi un iestāties gaidītāju rindā.

foto: Ekrānuzņēmums

Šā gada maijā, kad hercogiene atklāja savu dārzu “Back To Nature”, viņa arī bija rotājusies ar zīmola “Accessorize” auskariem, kurus nekavējoties izpirka. Ražotājs ātri vien savus krājumus papildināja.

foto: Ekrānuzņēmums
foto: PA Wire/PA Images

Arī 2016. gadā, kad Ketrīna ar vīru bija devusies vizītē uz Indiju, vienā no austrumu zemes apmeklējuma dienām viņa bija izvēlējušies šī paša zīmola filigrāni izstrādātus auskariņus.

Šīs nav vienīgās reizes, kad hercogiene Ketrīna tērpam pieskaņo aksesuārus par draudzīgām cenām.

foto: Ekrānuzņēmums
foto: REX/ Vida Press
foto: Ekrānuzņēmums
foto: REX/ Vida Press
foto: Ekrānuzņēmums
foto: WENN.com/Vida Press