foto: Scanpix, ekrānuzņēmums no Instagram
Krištianu Ronaldu bērni mājās pie TV gavilē, kad tētis iesit vārtus spēlē pret Lietuvu
Slavenības
2019. gada 11. septembris, 14:48

Krištianu Ronaldu bērni mājās pie TV gavilē, kad tētis iesit vārtus spēlē pret Lietuvu

Jauns.lv

Viļņā šajās dienās viesojas viens no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu, kurš otrdien 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē palīdzēja Portugālei ar 5:1 (1:1) sagraut Lietuvas izlasi. Maču mājās pie televizora vēroja arī futbolista mīļotā Džordžīna kopā ar Ronaldu četriem bērniem, kuri kaismīgi atbalstīja tēti.

foto: Scanpix, ekrānuzņēmums no Instagram

Džordžīna Instagramā publicējusi video, kurā nofilmējusi, kā futbola superzvaigznes četri bērni savās mājā Itālijas pilsētā Turīnā skatās Portugāles izlases spēli pret Lietuvu un aizrautīgi fano par tēti. Ronaldu šajā mačā guva četrus vārtus.

"Uzvarošs, unikāls, neapturams, neatkārtojams, vienreizīgs, neuzvarams mans mīļotais. Mēs tevi mīlam, Krištianu Ronaldu, un lepojamies. 4 vārti - pa vienam katram bērnam," sociālajā tīklā "Instagram" priecājās Džordžīna.

2018. gadā Krištianu noslēdza līgumu ar futbola klubu "Juventus", tāpēc visa ģimene pārcēlās uz Itālijas pilsētu Turīnu.

Pāris, kurš ir kopā nepilnus trīs gadus, ir vecāki kopīgai meitiņai Alanai Martinai, kura pasaulē nāca 2017. gadā. Džordžīna Rodrigesa, kuras mamma ir spāniete un tēvs argentīnietis, ikdienā rūpējas arī par drauga nepilnus divus gadus vecajiem dvīņiem Evu un Mateo, un astoņus gadus veco dēlu Krištianu junioru. Kā zināms, sportista vecākos bērnus pasaulē laidušas surogātmātes, kuru identitāti viņš mūžam solījis paturēt noslēpumā.

Krištianu Ronaldu viesojas Viļņā: lietuviešu fani drūzmējas pie viesnīcas, sagaidot Portugāles futbola izlasi

gallery icon
21

Tā dzīvo Krištianu Ronaldu mīļotā: Džordžīnas Rodrigesas dzīve Instagram bildēs

gallery icon
13