foto: publicitātes (Mārtiņš Plūme)
FOTO: sirsnīgā gaisotnē dzimšanas dienu atzīmē Normunds Rutulis
Normunds ar bērniem pie svētku kūkām.
Slavenības
2019. gada 5. septembris, 12:45

FOTO: sirsnīgā gaisotnē dzimšanas dienu atzīmē Normunds Rutulis

Jauns.lv

Trešdien, 4. septembrī Rīgā, kafejnīcā "Kas dārzā", savu dzimšanas dienu atzīmēja dziedātājs Normunds Rutulis, vienlaikus prezentējot Latvijas koncertturneju un jauno dziesmu albumu “Man nav žēl".

Savas 48. dzimšanas dienas atzīmēšanas pasākumā Rutulis pamanījās i ziedus un dāvanas saņemt, i jauno albumu un koncertturneju izreklamēt. Un, protams, klātesošajiem vairākas savas kompozīcijas nodziedāt.

Normunda Rutuļa dzimšanas dienas svinības

2019. gada 4. septembrī Rīgā, kafejnīcā "Kas dārzā", savu dzimšanas dienu atzīmēja dziedātājs Normunds Rutulis, vienlaikus prezentējot Latvijas koncertturneju un ...

gallery icon
68

Svētku brīdī klāt bija arī viņa tuvākie - sieva Iluta, meita Linda, dēls Edvards un arī māte Ligita, kas bija aktīvākā līdzdziedātāja Normunda hitiem.

Jaunajam albumam "Man nav žēl" mūziku dziesmām sacerējis Raimonds Pauls, kas gan uz prezentācijas pasākumu ierasties nebija varējis. Tuvākais Rutuļa jaunās turnejas koncerts paredzēts 13. septembrī Latgales vēstniecībā GORS. "Līdz šim tik kustīgu koncertu tūri vēl neesmu piedzīvojis. Kustīgs tas būs gan muzikāli, gan vizuāli," saka Rutulis. "Nevienam mana repertuāra pazinējam nav jāskaidro, cik daudz pozitīvas enerģijas sniedz dziesmas “Lecam pa vecam” vai “Cāļus skaita rudenī”. Un arī jaunā albuma dziesmas ir paguvušas izveidot šo labo enerģētisko saikni ar klausītāju. Mēs vārda tiešā nozīmē lēksim pa jaunam!"