foto: SCANPIX BALTICS
Nosaukts šogad vislabāk ģērbtais zvaigžņu pāris
Prijanka un Niks šogad Kannu filmu festivālā.
Slavenības
2019. gada 5. septembris, 11:40

Nosaukts šogad vislabāk ģērbtais zvaigžņu pāris

Jauns.lv

Populārais slavenību izdevums "People" nosaucis šogad vislabāk ģērbto zvaigžņoto pāri - par to kļuvuši indiešu kino superzvaigzne Prijanka Čopra-Džonasa un viņas vīrs mūziķis Niks Džonass.

"Kopā viņi rada to šiko Vecās Holivudas estētiku," saka Prijankas stiliste Mimi Katrela. Un uzmanības zvaigžņu pārim tiešām netrūkst - spilgts pirmais izgājiens kā pārim 2017. gadā "Met Gala" ballītē, tad pasaule, elpu aizturējusi, sekoja viņu greznajām daudzdienu kāzām.

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs Niks Džonass kāzu dienā

gallery icon
43

Uz sarkanā paklāja Prijanka un Džonass mirdz vienmēr - arī šogad Kannu filmu festivālā žilbināja, abi tērpušies baltā. Čopra - zīmola "Georges Hobeika" kleitā, Džonass "Berluti" smokingā.

foto: SCANPIX BALTICS
Prijanka un Niks šogad Kannu filmu festivālā.

Tāpat "People" nosaukuši labākos dažādās citās nominācijās: kanādiešu popmūzikas karaliene Selīna Diona kļuvusi par "Dizaineru mīluli", latino zvaigzne Dženifera Lopesa tagad ir "Glamūra karaliene",  "Tūkstošgades mūzas" gods ticis aktrisei un dziedātājai Zendaijai, Lady Gaga iedots tituls "The Showstopper", jo neviens nemāk ierasties pasākumā efektīgāk par viņu. Amerikāņu tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa godāta par "to, kas mainīja spēli", bet uzlecošās zvaigznes tituls ticis aktrisei Džemmai Čanai.