foto: no "Instagram"
Šovā “Saimnieks meklē sievu” uzmirdz efektīgā Jeļena, kura savā skaistumā ieguldījusi tūkstošus
TV
2019. gada 4. septembris, 12:40

Šovā “Saimnieks meklē sievu” uzmirdz efektīgā Jeļena, kura savā skaistumā ieguldījusi tūkstošus

Jauns.lv

Pirmdien, 2. septembrī, TV šova “Saimnieks meklē sievu” pirmajā epizodē pieci braši saimnieki uzsāka savu ceļu pretim īstai mīlestībai – katrs saimnieks izvēlējās sev piecas līgaviņas. Un viena līgaviņa solās kļūt par īstu šova zvaigzni - Jeļena savā skaistumā ir ieguldījusi vairākus tūkstošus eiro.

Kā teikts "saimniekšova" pieteikumā, "Jeļena ir īsta modes dāma. Viņu interesē mode un dažādas skaistumkopšanas procedūras sevis pilnveidošanai un sakopšanai. Savā skaistumā ir ieguldījusi vairākus tūkstošus euro".

Jeļena jau tagad kļuvusi par šova vienu no efektīgākajām dalībniecēm, un lūkosim, vai viņai izdosies iekarot saimnieka Ilmāra sirdi. Tieši viņš izvēlējies Jeļenu kā vienu no savām piecām līgavām.

Šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieces Jeļenas dzīves ainiņas

Foto no šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieces Jeļenas "Instagram" profila.

gallery icon
61

Daiļavai šī nav debija TV kameru priekšā - viņa esot jau piedalījusies vairāku citu raidījumu atlasēs, filmējusies "STV Pirmā!" šovā "Plus/mīnus ĪSTAIS", kur centās iekarot fotogrāfa Aleksandra Sokolova sirdi.

Savā "Instagram" profilā dāma sevi dēvē par "Lēdiju Jeļenu", kā nodarbošanos norādījusi modeles arodu. "Mode", "skaistums" un "ceļošana" - tādas ir viņas intereses.

foto: Instagram
Toreiz... un tagad.