foto: Vida Press
FOTO: šovbiznesa zvaigznes atrāda smalko stilu Venēcijas filmu festivālā
Sarkanais paklājs
2019. gada 30. augusts, 13:09

FOTO: šovbiznesa zvaigznes atrāda smalko stilu Venēcijas filmu festivālā

Jauns.lv

Venēcijā šonedēļ sākās 76. starptautiskais filmu festivāls, un jau pirmajās tā dienās uz sarkanā paklāja atrādījies lērums slavenību.

Uz filmas "Ad Astra" pirmizrādi ieradās tās spožākā zvaigzne Breds Pits, uz sarkanā paklāja pirms komēdijas "Marriage Story" gozējās Skārleta Johansone, bet franču kinodīvas Žiljeta Binoša un Katrīna Denēva fotogrāfiem pozēja pirms drāmas "The Truth".

Tāpat, festivāla pirmajās dienās uz sarkanā paklāja fotogrāfiem smaidīgi pozēja citas Holivudas zvaigznes, modeles un lūgtie viesi.

Zvaigznes uz sarkanā paklāja 2019. gada Venēcijas filmu festivālā

Zvaigznes uz sarkanā paklāja 2019. gada Venēcijas filmu festivālā.

gallery icon
29

Venēcijas filmu festivāls noslēgsies 7. septembrī. Festivālā, kas tiek uzskatīts par starta platformu "Oskaru" nominācijām, piedalās vairāki Holivudas "smagsvari", arī Breds Pits, Džonijs Deps, Kristena Stjuarte, Merila Strīpa un Skārleta Johansone. Bet zināmu disonansi svētku noskaņā šogad izraisījusi ažiotāža ap Romāna Polaņska filmas iekļaušana festivāla skatē. Tāpat kritiķi festivāla rīkotājiem pārmet, ka no konkursa skates 21 filmas tikai divas režisējušas sievietes. Pārmetumus izpelnījušās arī atlasītās filmas.

foto: Vida Press

76.Venēcijas festivāls tika atklāts ar japāņu režisora Hirokazu Koreedas filmu "Le Verite" ("Patiesība") ar franču aktrisēm Katrīnu Denēvu un Žiljetu Binošu galvenajās lomās, bet Holivudas lielbudžeta filmu vidū lielāko interesi, domājams, izraisīs "The Joker" ("Džokers") ar komiksu varoņa Betmena ienaidnieka izcelsmes stāstu. Hoakins Fīnikss šajā kino darbā atveido galveno lomu.