foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Kima Kardašjana beidzot atzīst, ka bijusi “apkaunojoši apsēsta” ar slavu
Kima Kardašjana.
Slavenības
2019. gada 28. augusts, 09:52

Kima Kardašjana beidzot atzīst, ka bijusi “apkaunojoši apsēsta” ar slavu

Jauns.lv

Pēc vairāk nekā desmit gadiem sabiedrības uzmanības centrā Kima Kardašjana kļuvusi par vienu no atpazīstamākajām sejām uz mūsu planētas. Vēl pirms realitātes šova un miljoniem sekotāju sociālajos tīklos Kima bijusi „apsēsta” ar domu par slavu.

foto: Twitter/ Vida Press
Lai arī Kima Kardašjana tagad apliecina, ka slava nav viņas galvenais mērķis, to zaudēt tomēr negribas. Ne velti fotogrāfijas peldkostīmos viņas soctīklos aizvien parādās bieži.

Intervijā modes žurnāla „Vogue” arābu izdevumam repera Kanjes Vesta laulātā draudzene un četru bērnu māte Kima Kardašjana Vesta (42) vaļsirdīgi dalījusies pārdomās par savu attieksmi pret slavu: kāda tā bijusi un kā mainījusies.

„Nauda vienmēr bija mērķis, bet es biju apsēsta ar slavu, jāsaka - apkaunojoši apsēsta,” norādījusi Kardašjana. „Es piekrītu tam, ka slava var būt kā atkarība. Taču tagad mani mērķi ir mainījušies.”

foto: Twitter/ Vida Press
Kima gozējas.

Kimai Kardašjanai aiz muguras ir jau 16 realitātes šova „Keeping Up With The Kardashians” sezonas (septiņpadsmitā piedzīvos pirmizrādi tuvākajās nedēļās). Šajā laikā viņa no sabiedrības nav slēpusi neko – kāzas, bērnus, skandalozu šķiršanās prāvu no pirmā vīra. Turklāt viņa nenožēlo neko no tā, kas bijis un publiski atrādīts.

„Es nenožēloju, ka pat savos drūmākajos brīžos esmu sevi parādījusi pasaulei, un tā redzējusi mani tādu,” intervijā apliecinājusi Kima.

„Visu šo gadu garumā cilvēki man atzinušies, cik ļoti viņiem tas palīdzējis nejusties tik vientuļi, piedzīvojot pašu nelaimes.”

„Man patīk, ka man ir šīs balss tiesības. Es novērtēju sev doto platformu, lai gan vēlētos, ka laiku pa laikam varētu baudīt vairāk privātuma.”

View this post on Instagram

“Even in my darkest of times, I don’t regret putting myself out there for the world to see. People have shared with me over the years how much it has helped them to feel less alone when dealing with their own adversity.” For her #voguearabia cover debut, @kimkardashian was interviewed by her husband, rapper and designer #kanyewest. Head to Vogue.me for more images and quotes from the world-exclusive production, which was art directed by legendary designer Manfred Thierry Mugler. Cover 2 of 3. Kim wears Thierry Mugler archive. "لست بنادمة على الظهور أمام العالم أجمع، حتى في أسوأ الأوقات. أخبرني الناس خلال السنوات الماضية أن ذلك ساعدهم وأشعرهم أنهم ليسوا وحدهم ممن يواجهون هذه المحن". مع ظهور #كيم_كارداشيان_ويست الأول على غلاف ڤوغ العربيّة، ننشر مقابلة خاصّة أجراها معها زوجها مغني الراب والمصمم #كانييه_ويست. شاهدوا المزيد من الصور وبعضاً مما قالته النجمة في هذا الإصدار الأول على الصعيد العالمي، حيث أداره إبداعياً الصمم الأسطوري مانفريد تيري موغلر على موقع ڤوغ العربيّة. الغلاف الثاني من ثلاثة. Editor-in-chief: @mrarnaut Photography: @txemayeste Art direction: @manfredthierrymugler Fashion director: @katieellentrotter Hair: @joeygeorge Makeup: @hungvanngo Set: @cristinaramosatelier Production: @glamprcom

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia) on

Tagad Kima Kardašjana savu enerģiju koncentrējusi uz cietumu reformām. Viņa 2022. gadā plāno nokārtot juristu profesionālās kvalifikācijas eksāmenu un beigu beigās darbu šajā jomā padarīt par savu dzīves mērķi.

foto: insight media / ddp / Vida Press
Kima tikusies ar Donaldu Trampu...

„Mans tētis vienmēr mācīja, ka smags darbs ir ļoti svarīgs, tāpat patiesa nodošanās tam, ko dari,” Kima izteikusies vienā no realitātes šova sērijām. „Mans mērķis ir tuvāko desmit gadu laikā pārstāt būt par Kimu Kardašjanu, bet koncentrēties uz šo. Kļūt par advokāti un aizstāvēt tik daudz cilvēku, kas ir to pelnījuši.”

foto: action press/ Vida Press
...Viņa vairs nevēlas būt zināma tikai kā realitātes šova zvaigzne. Kima vēlas darīt sabiedrībai vajadzīgu darbu un kļūt par advokāti, lai aizstāvētu nelaimē nonākušos.