foto: Publicitātes
Noklausies - mūziķu apvienība "Crazy Dolls'' dod jaunu skanējumu kulta grupas "Varavīksne" hitam "Kolosāli"
"Crazy Dolls".
Mūzika
2019. gada 26. augusts, 11:25

Noklausies - mūziķu apvienība "Crazy Dolls'' dod jaunu skanējumu kulta grupas "Varavīksne" hitam "Kolosāli"

Jauns.lv

70. un 80. gadu kulta grupas "Varavīksne" hitu "Kolosāli", kurš pirmo reizi izskanēja 1983. gadā festivālā ''Liepājas Dzintars'', savā interpretācijā ieskaņojusi pazīstamā mūziķu apvienība "Crazy Dolls''.

2018. gadā tika izdots grupas "Crazy Dolls'' albums "No visa galva griežas", kas ieguva Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons". Toreiz albuma pirmais singls bija grupas "Nejautā" dziesma ''60tie", kas iezīmēja "Crazy Dolls" jauno skanējumu.

Arī šoreiz ceļš uz nākamo albumu tiek uzsāks ar kādas citas grupas nedaudz piemirstas dziesmas ieskaņošanu. “Kolosāli” tagad dzirdama jaunā manierē, kas raksturīga tikai “Crazy Dolls”. Tajā dominē mandolīna, kas dziesmas klausītāju sirdīs un prātos rada pozitīvu un jautru noskaņu.

Grupas "Varavīksne" mākslinieciskais vadītājs Imants Melnis par dziesmas jauno skanējumu saka: ''Paldies grupai "Crazy Dolls" un personīgi aranžējuma producentam Midim. Patika dziesmas aranžējums un diezgan agresīvais skanējums.'' Tāpat pozitīvas atsauksmes saņemtas arī no dziesmas mūzikas autores Astrīdas Klāsones.