foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Bijusī TV dīva Elīna Fīrmane gaida otro bērnu
Simpātiskais pāris attiecības uzsāka 2012. gada pavasarī, bet iepazinās četrus gadus agrāk Rīgas Stradiņu universitātē, kur Oskars maģistrantūrā apguva politoloģiju, bet Elīna studēja starptautiskās attiecības.
Slavenības
2019. gada 25. augusts, 07:23

Bijusī TV dīva Elīna Fīrmane gaida otro bērnu

Dārta Gaigala

Žurnāls "Kas Jauns"

Bijušajai TV dīvai Elīnai Fīrmanei (agrāk Dolģei) ar vīru sabiedrisko attiecību speciālistu Oskaru Fīrmani drīz gaidāms ģimenes pieaugums, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Simpātiskais pāris attiecības uzsāka 2012. gada pavasarī, bet iepazinās četrus gadus agrāk Rīgas Stradiņu universitātē, kur Oskars maģistrantūrā apguva politoloģiju, bet Elīna studēja starptautiskās attiecības. Toreiz Oskars žurnālam "Kas Jauns" stāstīja, ka pēc studijām augstskolā vēlreiz no jauna ar Elīnu satikušies 2012. gada pavasarī un tad uzvirmojušas romantiskas jūtas. „Man Elīnā patīk it viss, kādu konkrētu īpašību nemaz nevaru tā izcelt. Raksturs, humora izjūta, dzīves uztvere, mērķtiecība – viss kopā,” toreiz mīļotajai labus vārdus veltīja Oskars. Pāris gredzenus mija 2016. gada septembrī.

Tagad Fīrmaņu ģimenē aug četrus gadus vecā meita Karolīna, bet drīz jau viņa kļūs par vecāko māsu. Žurnālam "Kas Jauns" Elīna komentārus par gaidāmo priecīgo notikumu izvēlējās nesniegt, bet neslēpa pārsteigumu par izrādīto uzmanību.