foto: Juris Rozenbergs
Evija Skulte atklāj savus kāzu plānus
Aktrise Evija Skulte, kas jau vairāk nekā divus gadus ir attiecībās ar grāmatu izdevēju igauni Aimuru Krūsi, pavisam drīz būs precētas sievas godā.
Slavenības
2019. gada 14. augusts, 06:20

Evija Skulte atklāj savus kāzu plānus

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Nacionālā teātra aktrise un seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Evija Skulte pērnā gada nogalē paziņoja, ka ir saderinājusies ar mīļoto vīrieti – igauņu uzņēmēju Aimuru Krūsi. Nu aktrise žurnālam "Kas Jauns" atklāj savus kāzu plānus.

Skulte, kuru mīļotais Aimurs bildināja pērn 31. decembrī ceļojuma laikā Spānijā, jau šomēnes kļūs par precētu sievu. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Evija atklājusi, ka ar mīļoto ieplānojuši lielas un skaistas kāzas. „Tās būs tepat, Latvijā. Aimurs tomēr ir pie manis biežāk, nekā es pie viņa Igaunijā, un Latviju vairāk sajūtam kā vietu, kur jānotiek mūsu kāzām,” paskaidro aktrise.

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi.

gallery icon

Evija pastāstījusi, ka gatavošanās nozīmīgajam notikumam aizvien ir procesā. Kāzu kleita arī vēl tikai top. „Protams, es esmu tā, kas kāzās kaut kādā veidā īstenos savas vīzijas, taču ar to neesmu tik pārņemta kā divdesmit gados,” smej aktrise. „Aimurs taču nav mans pirmais princis, ar ko precēties. Tagad es neiespringstu, šim procesam pieeju viegli. Savās kāzās gribu vienkārši forši pavadīt laiku,” paskaidro Evija, kas gan ir jau sarēķinājusi, cik cilvēku svinībās būs: „Uz kāzām būs aicināti aptuveni astoņdesmit viesi – radi, draugi, kolēģi.”

Skultei šī būs trešā laulība – gandrīz desmit gadu viņa bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, un šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli Roberts un Bruno. Pavisam īsu laika sprīdi Skulte bija precēta sieva attiecībās ar 53 gadus veco finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormanu, ar kuru gredzenus mija Bahamu salās.

Evijas Skultes koķetā fotosesija žurnālam "Kas Jauns"

gallery icon