foto: Aculiecinieka
FOTO: Andris Biedriņš vasaras tveici pārlaiž, vizinoties pa Lielupi
Biedriņi šoreiz atpūtu baudīja bez savām atvasēm.
Slavenības
2019. gada 8. augusts, 07:45

FOTO: Andris Biedriņš vasaras tveici pārlaiž, vizinoties pa Lielupi

Žurnāls "Kas Jauns"

Lai arī jūlija nogale, pateicoties vasarīgiem laikapstākļiem, šķita vispiemērotākais laiks brīvdabas koncertiem vai brīvdabas festivāliem, bijušais NBA basketbolists Andris Biedriņš un viņa sieva Madara izvēlējās baudīt relaksētāku atpūtu, vizinoties ar motorlaivu.

No cilvēkiem, kas savulaik bieži bija manāmi publiskos pasākumos, pēdējo gadu laikā Biedriņš un viņa sieva Madara kļuvuši par tādiem, kas tajos parādās arvien retāk. Ģimene brīvo laiku vai nu pavada kopā ar savām trim atvasēm – dēlu Emīlu un meitām Elizabeti un Jasmīnu –, vai arī draugu kompānijās privātos pasākumos.

Kad laikapstākļi lutināja ar sauli un bija iespēja atveldzēties ūdens tuvumā, to izmantoja Biedriņi. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", šoreiz pāris izvēlējies laiku pavadīt draugu kompānijā, vizinoties motorlaivā pa Lielupi un baudot tās gleznainos skatus.

foto: Aculiecinieka
Biedriņi šoreiz atpūtu baudīja bez savām atvasēm.

Lielupes krasti visā garumā ir dabiski. Tās labais krasts stāvs, apaudzis ar priežu mežu, bet kreisajā ir plaši niedrāji. Krastos redzamas lepnākas un mazāk lepnas privātmājas un dažnedažādas laivu un motorjahtu piestātnes. Netālu no ietekas jūrā kā piestātni atpūtnieki izmantoja vietu, kur atrodas unikāls dabas veidojums – Baltā kāpa. No kāpas augšas paveras neaizmirstams skats pāri visai Lielupes grīvas apkārtnei.

foto: Aculiecinieka
Netālu no ietekas jūrā kā piestātni atpūtnieki izmantoja vietu, kur atrodas unikāls dabas veidojums – Baltā kāpa.