foto: Juris Rozenbergs
Kāzas nosvin žurnālisti Ilze Jaunalksne un Gundars Rēders
Gundars un Ilze šovasar labdarības koncertā Torņakalnā.
Slavenības
2019. gada 2. augusts, 15:20

Kāzas nosvin žurnālisti Ilze Jaunalksne un Gundars Rēders

Jauns.lv

Par precētu pāri kļuvuši TV žurnālisti Gundars Rēders un Ilze Jaunalksne.

Mūziķis Kaspars Zemītis sociālās saziņas tīklā "Facebook" ievietojis foto, kur redzams viņš ar sievu Andu un jauno pāri. Zemīši kāzās bija vedēji. "Tā nu paliek ticība, cerība, mīlestība. Bet lielākā no tām - MĪLESTĪBA!" bildi parakstījis Kaspars. Tāpat Zemītis atrādījis melnbaltu foto, kur redzami Gundars un Ilze divi vien - laimīgi, smejoši un, šķiet, tikko precējušies.

Žurnāls "Kas Jauns" jau februārī rakstīja, ka TV3 raidījuma "Nekā personīga" žurnālistes Ilzes Jaunalksnes labās rokas zeltnesī parādījies gredzens ar spožu aci, dodot iemeslu runām, ka viņa saderinājusies ar LTV žurnālistu Gundaru Rēderu. Līdz šim Ilze Jaunalksne ilgus gadus atturīgi attiecās pret rotu nēsāšanu, un gredzens viņas pirkstā līdz šim nebija manīts.

Kā zināms, Ilzi Jaunalksni un konkurējošās televīzijas žurnālistu – LTV raidījuma "1:1" vadītāju Gundaru Rēderu romantiskas attiecības saista jau pāris gadu.

Gundara un viņa trīs bērnu mātes mākslinieces Baibas Rēderes laulība tika šķirta aptuveni pirms četriem gadiem. Bet ar savu divu meitu tēvu, ārstu radiologu onkologu Mārtiņu Ziļevu Ilze Jaunalksne pēc vairākus gadus ilgas kopābūšanas tā arī neapprecējās, un pirms dažiem gadiem viņi kopdzīvi pārtrauca, saglabājot vienīgi kopīgas rūpes par atvasēm.

„Jā, mēs ar Ilzi esam kopā,” pirms vairāk nekā gada "Kas Jauns" apliecināja Gundars Rēders, kādā pasākumā sastapts TV3 žurnālistes Ilzes Jaunalksnes sabiedrībā. Līdz tam pāris strikti bija atteicies komentēt kopābūšanu, aizbildinoties ar koleģiālu draudzību, kas viņus saista jau kopš 90. gadiem, kad abi kopā darbojās Latvijas Televīzijā. Tomēr nu mīlnieki noslēpumainības plīvuru jau kādu laiku nolaiduši, un tagad vienojušies arī laulības saitēm.