foto: Instagram
Aleksandra Kurusova mēro 9000 kilometru, lai baudītu atvaļinājumu Latvijā
Aleksandra Rīgā.
Slavenības
2019. gada 1. augusts, 07:30

Aleksandra Kurusova mēro 9000 kilometru, lai baudītu atvaļinājumu Latvijā

Marta Martinsone

Jauns.lv

Dejotāja Aleksandra Kurusova, kas atpazīstamību guva pirms desmit gadiem, kad kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku uzvarēja TV šovā "Dejo ar zvaigzni", no Singapūras mērojusi vairāk nekā 9000 kilometru, lai baudītu atvaļinājumu Latvijā.

Jau vairāk nekā pirms gada Aleksandra pārcēlās uz dzīvi Singapūrā, kur māca dejošanu "Shawn & Gladys" deju akadēmijā, taču savu atvaļinājumu ieradusies pavadīt dzimtenē un nosvinēt mammai dzimšanas dienu. Viņa pauž sajūsmu par šeit pavadīto laiku: „Pirmo reizi tik ilgs atvaļinājums, gandrīz mēnesi! Kāda sajūtas? Mājās vienmēr ir labāk. Man nav jāstrādā, izbaudu laiku, cilvēkus, ģimeni, draugus.”

Un arī Jūrmalā festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2019" Aleksandra, izrādās, sava atvaļinājuma laikā apmeklējusi.

Dejotāja atzīst, ka Singapūrā darbs paņem ļoti daudz viņas laika. „Tur man reti ir tā, ka varu atslēgties un neko nedarīt. Tagad dīvaini, ka nav nekas jādara. Laiks gan te paiet ātri, un drīz jau jāatstāj Latvija. Sajūtas pirms došanās projām ir divējādas – gan gribas doties uz Singapūru, gan arī ne,” smaidot atzīst Aleksandra.

„Pēc pusgada atkal būšu Latvijā, jo ieradīšos šeit uz Ziemassvētkiem. Citur nekur, piemēram, uz siltajām zemēm, pagaidām ceļot nevēlos. Es kaifoju! Paveicās, ka te nav karstuma, jo Singapūrā visu laiku termometrs rāda vidēji 35 grādus. Lai arī man patīk saule un karstums, bet ikdienā tas ir grūti izturams, labi, ka tur ir kondicionētāji. Ir tiešām labi, ka te var uzvilkt jaciņu,” teic Aleksandra.

Aleksandras Kurusovas un viņas jaunā drauga dzīve Singapūrā

Aleksandras Kurusovas un viņas jaunā drauga dzīve Singapūrā.

gallery icon