foto: Instagram
Blondā pīle - tā pēc izskata maiņas skauģi saka par Pāvela Voļas sievu
Pāvels un Ļaisana.
Slavenības
2019. gada 28. jūlijs, 05:25

Blondā pīle - tā pēc izskata maiņas skauģi saka par Pāvela Voļas sievu

Līga Klīve

Žurnāls "Rīgas Viļņi"

Krievu humoršova «Comedy club» rezidents Pāvels Voļa ar savu sievu, TV raidījumu vadītāju Ļaisanu Utjaševu ir precējušies jau septiņus gadus, audzina divus bērnus un abiem ir kopīgs bizness – apģērbu līnija. Nereti, kamēr Pāvels uz skatuves plēš jokus, sieva viņu atbalsta, sēžot skatītāju zālē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pavisam nesen bijusī divkārtējā Eiropas čempione mākslas vingrošanā Utjaševa visus pārsteigusi, kardināli mainot izskatu – no efektīgas brunetes viņa pārtapusi blondīnē un svarā kļuvusi krietni «vieglāka». Sākumā Ļaisanas sekotāji domāja, ka viņa vienkārši ākstās gaišā parūkā. Saprotot, ka pārvērtības ir īstas, sākās negatīvu komentāru un kritikas gūzma. «Lelle ar pīles lūpām, pelēkā masa, dumjā blondīne,» un daudzus citus epitetus nācās lasīt Utjašovai.

View this post on Instagram

#backstage 🖤🔜♦️

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on

Turklāt daudzi sekotāji ir vienisprātis, ka blondā matu krāsa sievieti padarījusi krietni vecāku par saviem gadiem. «Katra meitene vēlas mainīties, katrai tas ir interesanti, un, manuprāt, tas ir normāli,» viņa atbildējusi uz pārmetumiem.

Savukārt tiem, kas satraucās, kāpēc Ļaisana pēkšņi notievējusi, viņa paskaidrojusi, ka mērķtiecīgi atgriezusies pie svara, kāds bijis pirms pirmā bērna dzimšanas (49 kilogrami), un pie vainas noteikti nav veselības problēmas. Mērķis sasniegts, atsakoties no saldumiem un miltu izstrādājumiem, uzsvaru liekot uz griķiem, rīsiem, dārzeņiem un augļiem, pareizu ēšanu apvienojot ar sporta nodarbībām.