foto: Vida Press
Populārā seriāla "Mīlas viesulis'' aktieris Dirks Galuba apņem 40 gadus jaunāku sievu
Trešo reizi rūgts! Aktieris Dirks Galuba ar mīļoto šā gada februārī.
TV
2019. gada 26. jūlijs, 06:28

Populārā seriāla "Mīlas viesulis'' aktieris Dirks Galuba apņem 40 gadus jaunāku sievu

Līva Krastiņa

Žurnāls "Rīgas Viļņi"

«Mīlestība pastāv,» par to ir pārliecināts 78 gadus vecais Vācijas daudzsēriju seriāla «Mīlas viesulis» aktieris Dirks Galuba, kurš nesen apņēma par sievu muitas ierēdni no Itālijas pilsētas Dženovas – Enriku Kasalino.

Dirks Galuba ne tikai seriālā, bet arī privātajā dzīvē piedzīvojis īstu mīlas vētru – sieviete, kura vēlējās iegūt aktiera autogrāfu, nu nēsā viņa uzvārdu!

Pēc romantiskajām sapņu kāzām žurnālam «Bunte» Dirks Galuba stāsta: «Enrika man uzrakstīja vēstuli, kurā atzinās, ka ir mana talanta pielūdzēja un vēlas iepazīties.» Aktieris sievietei nosūtīja ielūgumu uz «Mīlas viesuļa» filmēšanas laukumu Minhenē. «Tas bija kā kosmisks strāvojums,» satikšanās brīdi ar Enriku autogrāfu sesijā pēc filmēšanas atceras aktieris. Abi ir mīlestības pārņemti, un gadu starpība - Enrikai ir 37 gadus veca - nav šķērslis viņu laimei. Tikai gadu pēc iepazīšanās aktieris sacīja jāvārdu. «Enrika ir viss, par ko varu sapņot,» savu trešo sievu apbrīno seriāla zvaigzne. Arī Enrika piebilst, ka ir laimīga, kļūstot par aktiera sievu, un vēlētos kopīgu bērnu.

Aicinātie viesi atklāja, ka aktiera kāzas bija kā no seriāla «Mīlas viesulis», kurā Dirkam jau 15 gadus ir galvenā varoņa (viesnīcas direktora Vernera Zālfelda) loma. Pāra īpašajā notikumā piedalījās ap 60 viesu, svinību zāle bija rotāta ar ziedu rožlapiņām, glāzēs mirdzēja šampanietis, par līksmību un dziesmām gādāja muzikanti un vakara vadītāji. «Jauna mīlestība ir kā jauna dzīve,» secina mūziķis Stefans Florians, kurš piedalījās pāra kāzās.

Dirkam Galubam šīs ir trešās laulības, bērnu viņam nav, bet seriālā «Mīlas viesulis» aktiera atveidotais varonis Verners Zālfelds gan guvis vētrainu attiecību pieredzi: bija precējies ar sešām sievietēm un ir sešu bērnu tēvs.