foto: insight media / ddp / Vida Press
20 gadu vecumā miris talantīgais "Disney" aktieris Kamerons Boiss
Viņsaulē aktieris aizsaukts naktī, lēkmes laikā.
Slavenības
2019. gada 8. jūlijs, 13:22

20 gadu vecumā miris talantīgais "Disney" aktieris Kamerons Boiss

Jauns.lv

20 gadu vecumā pāragri viņsaulē aizgājis aktieris Kamerons Boiss - zināms no filmām "Mirrors", "Grown Ups" un vairākām spilgtām lomām televīzijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Beidzamajos gados Boisa zvaigžņu stunda bija dalība "Disney" televīzijas filmā "Descendants" un tā turpinājumā. Bet augustā uz TV ekrāniem "Disney" kanālā iznāks arī "Descendants 3". Boiss šajā filmu sērijā atveido ļaunās Kruelas, kas zināma kā tēls no "101 dalmācieša", dēlu Karlosu. Filmas trešās daļas pirmizrādi gan viņš neredzēs...

foto: Sipa USA USA/Sipa USA/ Vida Press
"Disney" filmas "Descendants" zvaigznes 2015. gadā - Kamerons Boiss, Sofija Kārsone, Dova Kemerona un Būbū Stjuarts.

Boiss viņsaulē aizgājis miegā pēc lēkmes, kas viņu piemeklējusi. Un lēkmes cēlonis bijusi medicīniska kaite, kas aktieri mocījusi jau kādu laiku.

"Pasaule zaudējusi vienu no spožākajām zvaigznēm, bet viņa gars dzīvos mūsos," teikts aktiera ģimenes paziņojumā. "Mūsu sirdis ir salauztas, un mēs lūdzam privātumu šajā patiešām grūtajā laikā, kad sērojam par savu dēlu un brāli."

Līdzjūtību ģimenei izteicis arī aktieris Adams Sendlers, kas ar Kameronu kopā filmējās komēdijā "Grown Ups" un tās turpinājumā. "Pārāk jauns. Pārāk sirsnīgs. Pārāk jautrs. Jaukākais, talantīgākais un pieklājīgākais zēns, kādu zinām," tā tviterī ierakstīja Holivudas zvaigzne Sendlers.