foto: Juris Vaidakovs
Pašmāju kulta komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" zvaigzne sācis strādāt televīzijā
Lauris Kļaviņš pašmāju komēdijā "Kriminālās ekselences fonds" izcili atveidoja galveno varoni Imantu Veidi, bet tagad viņš "Re:TV" kļuvis par sarunu raidījuma vadītāju.
TV
2019. gada 9. jūnijs, 10:07

Pašmāju kulta komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" zvaigzne sācis strādāt televīzijā

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Nu jau vairāk nekā mēnesi kulta filmas "Kriminālās ekselences fonds" (KEF) galvenā varoņa Imanta Veides attēlotājs Lauris Kļaviņš redzams TV ekrānos – viņš ir Latvijas reģionu televīzijas "Re:TV" raidījuma "Jautā – jums" vadītājs.

foto: Publicitātes
Lauris Kļaviņš pašmāju komēdijā "Kriminālās ekselences fonds" izcili atveidoja galveno varoni Imantu Veidi.

Laurim Kļaviņam mediju vide nav sveša – viņš darbojas publisko attiecību jomā, ilgus gadus bijis uzņēmuma "Baltkom" preses sekretārs. Taču interesanti, ka viņam ne visai patīk sevi eksponēt, jau kopš bērnības netīk fotografēties un arī filmējas viņš nelabprāt. Bet par spīti tam Kļaviņš tagad ik otro nedēļu stājas kameru priekšā, jo sācis strādāt televīzijā.

foto: Ekrānuzņēmums
Lauris - TV raidījuma vadītāja ampluā.

„Mani uzrunāja šā raidījuma formāts, tāpēc piedāvājumam piekritu. Mūsu raidījums nav kā klasiskā žurnālistika, kad tiek kaut kas atmaskots, kāds sists krustā vai jautāts par kādu konkrētu tēmu. Tā vairāk ir saruna ar interesantu cilvēku, kurā atklājas sarunu biedra personība. Piemēram, runājot par kāda mākslinieka topošo izstādi, uzzinām viņa intereses, dzīves būtību,” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis Lauris.

Viņš šo raidījumu vada katru otro nedēļu – pamīšus ar līdzšinējo raidījuma vadītāju Lauru Jansoni. „Man patīk, ka varu izvēlēties sarunu biedrus. Un es izraugos tādus, kuri nav bieži redzēti TV raidījumos vai žurnālos. Patīk, ka tādējādi man ir iespēja satikt un iepazīt interesantus cilvēkus,” pēc pirmajiem mēnešiem jaunajā darbā izsakās Lauris Kļaviņš un piebilst: „Protams, ir ļoti skaļi teikts, ka no kino zvaigznes esmu kļuvis par TV zvaigzni, bet šī ir joma, kas mani šobrīd patiešām uzrunā visvairāk.”

Kadri no filmas "Kriminālās ekselences fonds" un filmēšanas aizkulisēm

Kadri no filmas "Kriminālās ekselences fonds" un filmēšanas aizkulisēm

gallery icon
69