foto: REX/ Vida Press
Karaļnama biogrāfs: princis Viljams pret Ketrīnu savulaik izturējies kā pret kalponi
Princis Viljams un Keita Midltone.
Slavenības
2019. gada 24. maijs, 06:07

Karaļnama biogrāfs: princis Viljams pret Ketrīnu savulaik izturējies kā pret kalponi

Jauns.lv

Populārais žurnālists Endrū Mortons, kurš savulaik iemantoja slavu, pateicoties skandalozajai intervijai ar princesi Diānu, jaunākajā grāmatā „William and Catherine” prinča Viljama un viņa sievas hercogienes Ketrīnas attiecības atspoguļojis pavisam negaidītā gaismā.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Balstoties uz sarunām ar britu troņmantinieka un Ketrīnas universitātes laika skolasbiedriem, rakstnieks Endrū Mortons izdibinājis, kā randiņu sākumposmā veidojušās prinča un nākamās Kembridžas hercogienes attiecības.

foto: REX/ Vida Press
Princis Viljams un Keita Midltone.

Vienā no savām intervijām princis Viljams apgalvo, ka jau pirmajā tikšanās reizē novērtējis Ketrīnu kā atšķirīgu no citām meitenēm, kā arī to, ka viņa ļoti ātri ieņēmusi īpašu vietu prinča sirdī. Taču senie paziņas, kas pieredzējuši Viljama un Ketrīnas romantisko attiecību sākumu, apgalvo, ka... viss bijis pavisam citādi.

foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Viljams un Ketrīna 2005. gadā.

Viens no pāra kopīgajiem paziņām - Maikls Čungs - apgalvo, ka Viljams diezgan ilgu laiku pret Ketrīnu izturējies kā pret kalponi, nevis kā draudzeni. Diezgan bieži, kad abi kopā izgājuši sabiedrībā, viņš Ketrīnai nav pievērsis ne mazāko uzmanību: princis sarunājies ar citiem cilvēkiem tā, it kā draudzenes vispār nebūtu līdzās. Savukārt, ja Ketrīna atļāvusies iesaistīties sarunā, viņš tūlīt pat strupi pārtraucis viņu, liekot apklust. Tajā pašā laikā, princis uzskatījis, ka Ketrīnai ir pienākums sekot viņam līdzi visur un „turējis viņu īsā pavadā”.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

To, ka pēc četriem draudzības gadiem pāris 2007. gadā uz vairākiem mēnešiem izšķīrās, zina daudzi. Taču draugi apgalvo, ka viņš no Ketrīnas aizgājis ne vienu reizi vien – tiesa, nekad tas nav bijis uz ilgāku laiku.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

„Princis apgalvoja, ka attiecībās ar Ketrīnu viņš „smok”, ka viņam pietrūkst brīvības,” savā grāmatā raksta Mortons. Kas attiecas uz viņu ilgāko šķiršanās periodu, Viljams esot to izdzīvojis „pilnu krūti”. Viņš tūlīt pat kopā ar draugu Gaju Pelliju devies uz Grieķiju. Tur viņi līksmojuši līdz spēku izsīkumam kopā ar meitenēm, kuras ceļojumā līdzi bija paaicinājis prinča draugs. Ketrīna šajā laikā klusi raudājusi savās vecāku mājās, kur viņa „paslēpās” pēc šķiršanās no Viljama.

foto: REX/ Vida Press
Viljams un Ketrīna attiecību sākumposmā.

Hercogiene Ketrīna vienā no savām intervijām izteikusies, ka nenožēlo to, kas noticis trīs gadus pirms abu saderināšanās. „Tas tikai ir darījis mani stiprāku un palīdzējis izprast pašai sevi,” viņa apliecina. „Jaunībā ir viegli pašai sevi pazaudēt attiecībās. Tā, ka mūsu atšķirtība man nāca par labu. Lai gan godīgi jāatzīst, ka tolaik es tā nedomāju...”

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna smejas

Princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai patīk melni un pikanti jociņi.

gallery icon
9

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

Ketrīna 2006. gadā. Tolaik vēl prinča Viljama draudzene.

gallery icon
15