foto: Instagram
Indra Salceviča saderinājusies ar mīļoto vīrieti
Slavenības
2019. gada 21. maijs, 14:05

Indra Salceviča saderinājusies ar mīļoto vīrieti

Jauns.lv

Stiliste, TV šova "Pati pilnība" vadītāja un blogere Indra Salceviča saderinājusies ar savu draugu Kasparu Bērziņu. Par to liecina Kaspara ieraksts sociālās saziņas tīklā "Facebook".

Kaspars savā profilā ievietojis informāciju, ka ir ar Indru šomēnes saderinājies. Zem šī ieraksta netrūkst apsveikumu - arī no sabiedrībā zināmiem cilvēkiem.

Par to, ka attiecībās ar baristu jeb kafijas pagatavošanas speciālistu Kasparu viņa beidzos jūtas patiešām iemīlējusies, Salceviča nesen stāstīja intervijā žurnālam "OK!".

Indras, kas ar savu blogu kļuvusi par iedvesmas avotu daudzām sievietēm, kuru auguma parametri neatbilst sabiedrībā pieņemtajiem standartiem, ar Kasparu iepazinās populārajā vietnē "Tinder".

„Domāju, viņš noteikti ir vīrietis, ar kuru novecošu. Tik totāli esam uz viena viļņa. Tas nav rozā briļļu periods, esam pieauguši cilvēki ar skaidru redzējumu. Ne brīdi neesmu mēģinājusi izlikties par to, kas neesmu. Iepriekšējās attiecībās mēģināju pieskaņoties, tagad viss notiek organiski, no pusvārda," saka Indra.

Viņa ir arī sajūsmā par to, ka Kasparam lieliski izdodas rast kopēju valodu ar viņas dēliem. „Kaspars rūpējas par bērniem, ceļas septiņos, ved viņus uz skolu, ļauj man pagulēt. Viņš ir citādāks nekā bioloģiskais tēvs. Runā vairākās valodās, daudz zina, bērniem ar viņu ir interesanti,” saka Salceviča un bilst: „Man šķiet, ka bērni jūt – ja vīrietis mīl sievieti, tad mīl arī viņas bērnus. Tam es tiešām ticu. Citādi attiecību nebūs."

"Zinu daudz labu stāstu, ka vīrieši ienāk ģimenē ar bērniem – pat ar saviem bērniem – un visi dzīvo laimīgi. Mēs visi dzīvē varam pieļaut kļūdas, izdarīt nepareizās izvēles. Kaspars daudz gadu ir bijis precēts, atbrauca uz Latviju un izšķīrās. Bērnu viņam nav. Ik pa laikam Kasparam uzrodas pielūdzējas, bet es ticu... Nu, vienkārši labākas par mani nav!" tā Salceviča.

Indras Salcevičas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no nu jau bijušās stilistes Indras Salcevičas "Instagram" profila.

gallery icon
35