foto: Mārtiņš Ziders
"Sazināmies īstajā dzīvē!" - dziedošā aktrise Zane Dombrovska pamet feisbuku
"Pilns ar lieku un liekulīgu informāciju. Un vēl vienveidīgu. Tāpēc arī nolēmu veikt sociālo higiēnu,” saka Zane.
Slavenības
2019. gada 12. maijs, 11:55

"Sazināmies īstajā dzīvē!" - dziedošā aktrise Zane Dombrovska pamet feisbuku

Marta Martinsone

Jauns.lv

Dziedošā aktrise Zane Dombrovska atvadījusies no „laika zagļa” – sociālās saziņas tīkla "Facebook" lietošanas.

Aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska

Aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska radošajā dzīvē.

gallery icon
33

Pirms izdzēšanās no sociālās saziņas tīkla "Facebook" aktrise Zane Dombrovska informēja draugus un paziņas. „Sveiki! Esmu nolēmusi pārtraukt savas interneta attiecības feisbukā. Un arī nelietot vairs mesindžeri. Sazināmies īstajā dzīvē! Arī mana „oficiālā mākslinieka” lapa pagaidām nebūs „aktīva”, bet saziņai to atjaunošu apmēram pēc mēneša. Visu labiņu! Un paldies par kopā pavadīto laiku,” pirms virtuālās dzīves pamešanas rakstīja Zane.

Taujāta par šā lēmuma iemesliem, Zane žurnālam "Kas Jauns" atbildējusi: „Vienkārši apnika. Pilns ar lieku un liekulīgu informāciju. Un vēl vienveidīgu. Tāpēc arī nolēmu veikt sociālo higiēnu.”

Aizpērn pēc sešiem Latvijas Nacionālajā teātrī nospēlētiem gadiem Zane izlēma atteikties no štata vietas teātrī, lai varētu vairāk laika veltīt savām muzikālajām iecerēm. Tieši Zanes balss dotības savulaik pavēra viņai ceļu uz lielo skatuvi – pirms 11 gadiem jauno dziedātāju no Auces ievēroja komponists Zigmars Liepiņš un piedāvāja galveno lomu muzikālajā drāmā "Adata".

Tagad dziedošā aktrise ieskicē arī savus plānus tuvākajam laikam: „Kopā ar režisoru Valteru Sīli un mūziķi Aigaru Grāveru intensīvi strādāju pie muzikālā noformējuma uz patiesiem notikumiem balstītai muzikālai izrādei "Zem diviem karogiem" Latvijas Nacionālajā teātrī. Notikumi vēstī par leģendāro grupu "Jumprava".

"Zem diviem karogiem" pirmizrāde

2019. gada 9. maijā Latvijas Nacionālajā teātrī notika izrādes "Zem diviem karogiem" pirmizrāde.

gallery icon
109

"Man pašai kā aktrisei kopā ar partneri Jāni Kroni jāspēlē Aleksandra „ceļojošajā” izrādē par gleznotāju Aleksandru Beļcovu – "Meistars un Aleksandra". Izrāde notiks Dailes teātrī. Tāpat arī turpinu darboties fondā RAMPA, un šogad 3. jūnijā jau sesto gadu pēc kārtas mūzikas namā "Daile" kopā ar domubiedriem rīkosim teātra vecmeistaru atbalstam veltītu pasākumu "Es esmu". Un paralēli sākšu filmēties Māra Martinsona Ziemassvētku filmas turpinājumā "Jaungada taksometrs II"," pastāstījusi Zane.