foto: Vida Press
FOTO: Slavenību izdomai nav robežu - kailums, krāšņums un šokējoši tērpi gada vērienīgākajā kostīmu ballē
Sarkanais paklājs
2019. gada 7. maijs, 12:55

FOTO: Slavenību izdomai nav robežu - kailums, krāšņums un šokējoši tērpi gada vērienīgākajā kostīmu ballē

Jauns.lv

Pirmdien, 6. maijā, Ņujorkā Metropoles mākslas muzejā notika Tērpu institūta labdarības noslēguma balle "Met Gala". Un zvaigznes, kā ierasts, šajā pasākumā demonstrēja savas iztēles visslēptākos nostūrus, pierādot, ka izdomas slavenībām netrūkst.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lady Gagas striptīzs, Keitija Perija - kā lustra, Džēreds Leto ar pats savu galvu rokā.... Spilgtas krāsas, pārdroši dekoltē un impozanti aksesuāri - netrūka pilnīgi nekā!

Zvaigžņu tērpu parāde "Met Gala 2019" ballē

2019. gada 6. maijā Ņujorkā Metropoles mākslas muzejā notika Tērpu institūta labdarības noslēguma balle "Met Gala".

gallery icon
89

Šajā kostīmu ballē, kas pulcē neskaitāmas pasaules šovbiznesa zvaigznes, slavenības jau gadiem demonstrē tērpus, kas ne vienam vien vērotājam šausmās liek saķert galvu, bet citam - sajūsmā gavilēt par izdomas lidojumu.

Katru gadu pasākumam arī ir sava tēma - šoreiz viesi tika lūgti iedvesmoties no ebreju izcelsmes amerikāņu rakstnieces Sūzenas Zontāgas esejas "Notes on ""Camp"". Tātad slavenībām savi tērpi bija jābalsta uz kempu - estētikas stilu, kurš balstās uz to, ka pievilcīgs ir tas, kas ir bezgaumīgs un ironisks.

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon
15