Agnese Zeltiņa atklāj savu stila lielāko izgāšanos. Neticēsiet, bet...
Aktrise un rotu zīmola Soulstones īpašniece Agnese Zeltiņa ar meitu Mariju Romiju Zeltiņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga pirmās gadadienas svinībās.
Slavenības
2019. gada 7. maijs, 06:52

Agnese Zeltiņa atklāj savu stila lielāko izgāšanos. Neticēsiet, bet...

Žurnāls "Kas Jauns"

Agnese Zeltiņa (47), kas vairākkārt nosaukta par Latvijas stilīgāko aktrisi, ne tikai dalās laba izskata noslēpumos, bet arī atklāti stāsta par stila izgāšanos.

Zeltiņa allaž ir centusies izskatīties nevainojami.

Agnese Zeltiņa allaž bijusi viena no apjūsmotākajām latviešu slavenībām sava izskata un lieliskās gaumes izjūtas dēļ. Viņa savulaik vairākkārt ieguvusi stilīgākās aktrises titulu. Agnese arī pati uzsver, ka stils viņai svarīgs. „Es, neapšaubāmi, piedomāju pie tā, kā izskatos, bet sevi par dīvu nenosaukšu, jo Latvijas kontekstā par to ir grūti runāt. Tas apzīmējums ir ļoti glaimojošs, bet man līdz tam ir tāls ceļš ejams. Varbūt pēc gadiem,” domīgi nosaka Zeltiņa.

Agnese Zeltiņa atplaukusi pēc šķiršanās

Agnese Zeltiņa 2017. gada pavasarī.

gallery icon

Aktrise atzīst, ka ir lietas, ko viņa principiāli nevalkā. „Man ļoti patīk monotoni toņi. Gandrīz nekad nevelku apģērbu ar apdruku jeb printiem. Ja ko tādu uzvelku, tad tās ir rūtis vai ziedi. Man apģērbā tīk vienkāršas, tīras krāsas – melns, pelēks, bēšs, balts, tumši zils un sarkans. Patīk ļoti askētiski griezumi, maz pogu, kabatu. Patīk, ka visi silueti apģērbā ir brīvi. Mani stila knifi ir tīras līnijas, laba auduma kvalitāte un augstas kvalitātes aksesuāri. Vienmēr esmu domājusi, ka, piemēram, kleita var būt vienalga kāda, bet, ja tai klāt būs labas kurpes, laba soma, labas brilles, auskari, lakatiņš vai šalle, tad sieviete izskatīsies nevainojami,” uzsver Zeltiņa.

Aktrise un rotu dizainere negribīgi atklāj arī kādu no savām stila neveiksmēm un to arī izskaidro. Vaicāta, vai gadījies kādreiz piedzīvot kādu stila izgāšanos, Agnese mirkli apdomā.

„Jā, kļūdīties ir sanācis, atzīstu. Bieži, skrienot no darba uz pasākumu, neesmu nomainījusi somiņu, līdz ar to pie vakara izejamām drēbēm klāt ir bijusi nedaudz lielāka izmēra somu. Tas ir mans fiasko.

Holivudā aktieriem, māksliniekiem automašīnā līdzi ir vismaz piecas apģērbu kārtas. Viņi atkarībā no pasākuma pārģērbjas un skrien tālāk, jau atbilstoši tērpušies. Man ir bijis tā, ka nepasekoju, kur man vakarā jābūt, un aizmirstos... Tad esmu fotogrāfu priekšā... un man ir tā lielā soma, kur ir teju vai dators iekšā. Un tas nudien nav pareizi, jo vakara pasākumiem tādas neatbilst. No malas viss ir labāk redzams, bet es pati vairāk par saviem fiasko nerunāšu,” kautri nosaka Zeltiņa.