foto: Inta Mengiša
FOTO: Ar lamu modes skati „Rakšos” nosvin Lieldienas
Dzīvnieki cēlā gaitā demonstrēja līgavas un līgavaiņa, Zirnekļcilvēka, bizbizmārītes, havajiešu dejotājas, bites un dažādus citus karnevāla tēlus.
Slavenības
2019. gada 23. aprīlis, 12:36

FOTO: Ar lamu modes skati „Rakšos” nosvin Lieldienas

Jauns.lv

Pazīstamas TV sejas un neskaitāmas ģimenes ar bērniem nedēļas nogalē pulcējās Amatas novadā, kur krāšņi un lustīgi tika atklāta kamieļu parkā „Rakši” jau četrpadsmitā sezona.

Sezonas atklāšana kamieļu parkā „Rakši”

Pazīstamas TV sejas un neskaitāmas ģimenes ar bērniem nedēļas nogalē pulcējās Amatas novadā, kur krāšņi un lustīgi tika atklāta kamieļu ...

gallery icon

Pasākums tika atklāts ar Rakšu lamu priekšnesumu – lamu puikas Oskars un Pēterītis treneru pavadībā demonstrēja apgūtos trikus.  Turpinājumā apmeklētājiem bija iespēja kārtīgi izsmieties, jo lamas piedalījās modes skatē. Dzīvnieki cēlā gaitā demonstrēja līgavas un līgavaiņa, Zirnekļcilvēka, bizbizmārītes, havajiešu dejotājas, bites un dažādus citus karnevāla tēlus.

Kamēr bērni izklaidējās auto un velokartu trasē, kā arī vizinājās ēzelīša pajūgā, šūpojās un devās gan izjādēs ar kamieļiem, gan pastaigās ar lamām un alpakām, pieaugušajiem bija iespēja piedalīties Kaspara Virsnīša vadītā marokāņu ēdiena meistarklasē, sacensties pankūku ēšanā un vienkārši baudīt putnu dziesmām piesātināto pavasara gaisotni mežu ieskautajā parka teritorijā.

foto: Inta Mengiša

Baltijā lielākā brīvdabas kamieļu parka atklāšanas pasākumu vadīja TV seja Kristīne Garklāva, kura ik brīdi sastapa kādu no saviem televīzijas kolēģiem, kā Rūtu Dvinsku, Kristapu Tālbergu, Ēriku Palkavnieku un citus. Visi priecājās baudīt svētku un pavasara noskaņas pie dabas un dzīvniekiem kopā ar ģimenēm.