foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Dziedātāja Adele izšķīrusies no vīra
Dziedātāja Adele ar Saimonu Konecki.
Slavenības
2019. gada 21. aprīlis, 11:18

Dziedātāja Adele izšķīrusies no vīra

Jauns.lv

Pēc septiņu gadu kopā būšanas no vīra šķīrusies dziedātāja Adele (30). Ar sava dēla Andželo (6) tēvu Saimonu Konecki (45) dziedātāja apprecējusies 2016.gadā.

Par šķiršanos ar publisku paziņojumu nācis klajā Adeles pārstāvis Benijs Tarantini. "Adele un viņas partneris ir šķīrušies," vēsta paziņojums. "Viņi ir nolēmuši savu dēlu uzaudzināt kopā. Kā vienmēr, abi lūdz privātumu. Tālāki komentāri nesekos."

foto: Mirrorpix / Vida Press
Dziedātāja Adele ar Saimonu Konecki.

Adeles un Konecki dēls Andželo pasaulē nāca 2012.gadā, savukārt kāzas sekoja vien 2016.gadā, pēc 5 gadu kopā būšanas.

Abi apprecējās klusi, plašākai sabiedrībai par to neuzzinot līdz pat 2017.gada "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijai, kurā dziedātāja pateicās savam "vīram". Acīgākie par notikušajām kāzām vien nojauta, pateicoties gredzenam, kas mirdzējis sievietes pirkstā.

Dziedātājas Adeles pirkstā mirdz zelta stīpiņa. Vai apprecējusies?

Vairākas dienas pēc kārtas dziedātāja Adele redzēta ar zelta gredzentiņu pirkstā. Fani ir pārliecināti, ka mūziķe Ziemassvētku brīvdienās slepus apprecējusies ...

gallery icon
7

Zināms, ka par Adeli 15 gadus vecākais Saimons Konecki jau 17 gadu vecumā kļuvis par biržas brokeri, bet 24 gadu vecumā bija ietekmīgs investīciju bankas „Lehman Brothers” darbinieks. 2005. gadā Saimons pameta darbu šajā uzņēmumā un nodibināja savu eko-draudzīgo firmu „Life Water” un labdarības fondu „drop4drop”, kas palīdz ar tīra ūdens piegādi jaunattīstības valstīm visā pasaulē.

Savukārt Adele nesen manīta, iznākot no ierakstu studijas, kas dziedātājas faniem sniedz cerības jau drīzumā sagaidīt jaunu mākslinieces daiļradi.

Adelei ir lielisks grima mākslinieks

Adeles grima mākslinieks prot piešķirt dziedātājas sejai starojumu.

gallery icon
12

Dziedātāja Adele ar dēlu Andželo Losandželosas lidostā

gallery icon
12