Kurš uz slēpēm, kurš skrien! Mūsu slavenību ziemas prieki. FOTO
Dziedātāja Aminata Savadogo šoziem mācījās traukties no kalna ar slēpēm, taču supermodele Ginta Lapiņa aizvien nav apguvusi slēpošanas iemaņas un drošāk uz kalna jūtas ar sniega dēli.
Slavenības
2016. gada 14. janvāris, 05:19

Kurš uz slēpēm, kurš skrien! Mūsu slavenību ziemas prieki. FOTO

Jauns.lv

Ja vieni gaužas par lielu spelgoni un neizbraucamajiem ceļiem, citi ar sparu metas baudīt ziemas priekus. Arī Latvijas mūziķi, aktieri, modeles TV personības un citas slavenības nav izņēmums – vieni slēpo, citi dodas pastaigās, bet citi – mērojās spēkiem sacensībās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzkrītot pietiekamai sniega segai, arī slavenības dodas baudīt ziemas priekus. Viens no populārākajiem ziemas aktivitāšu veidiem ir kalnu slēpošana un braukšana ar sniega dēli. Kāds izvēlas atpūsties kādā no populārākajiem slēpošanas kalniem Latvijā, kāds dodas ārpus Latvijas robežām, taču citiem pietiek ar vienkāršu meža taku, kur doties pastaigā. Kasjauns.lv aplūko, kā tad ziemas priekus bauda pašmāju slavenības, tostarp supermodeles Ginta Lapiņa un Karlīne Caune, TV seja Kristīne Garklāva, aktieris Rihards Lepers, dziedātājas Aminata Savadogo, Antra Stafecka un daudzi citi.


Kasjauns.lv/foto: facebook.com