foto: action press/ Vida Press
Alekss Rodrigess pusgadu gatavojies, lai Dženiferu Lopesu bildinātu perfekti
Rodrigess un Lopesa ir pāris jau vairāk nekā divus gadus.
Slavenības
2019. gada 18. aprīlis, 06:11

Alekss Rodrigess pusgadu gatavojies, lai Dženiferu Lopesu bildinātu perfekti

Jauns.lv

Beisbola zvaigzne Alekss Rodrigess atklājis, ka akurāt pusgadu gatavojies, lai perfekti bildinātu savu mīļoto - aktrisi un dziedātāju Dženiferu Lopesu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

Pagājušajā mēnesī atklājās, ka Alekss (43) un Dženifera (49) ir saderinājušies - tas noticis romantiskā brīdī, kad pāris atpūties Bahamu salās. Nu Rodrigess Džimija Felona šovā "The Tonight Show" atklājis - gatavošanās bijusi ilga un rūpīga.

Neko daudz par saderināšanos atklāt Rodrigess nav vēlējies, tomēr dažus faktus atklāja. Rūpīgā gatavošanās ilgusi sešus mēnešus, un īpaši mēģinājumi bijuši nepieciešami trīs dienas pirms svarīgā brīža. Jo Alekss gribējis bildinājumu izdarīt, saulei rietot.

"Es trīs dienas pēc kārtas mēģināju, jo gribēju, lai saulriets tajā brīdī būtu perfekts," pastāstījis Rodrigess, atklājot - palīdzējis viņa asistents, kura priekšā tad Alekss vairākas reizes kritis uz viena ceļa, iztēlojoties, ka lūdz Dženiferas roku.

Rodrigess arī atzinis, ka Lopesai, iespējams, jau bijušas aizdomas, ka pludmalē viņu vakarā gaida kas īpašs. Jo šajā dienā beisbolists bija pirkstā vilcis savu "World Series" uzvarētāja gredzenu. Un to viņš darot tikai nozīmīgos dzīves brīžos. "Es laikam sevi mazliet nodevu, jo viņa mani ieraudzīja un noteica: "Kur tad nu mēs dosimies ar to gredzenu?"," stāsta Rodrigess. Un tagad ne tikai Lopesai, bet visiem skaidrs, kur pāris dosies - pie altāra!