foto: ddp images/AFF / Vida Press
Holivudas daiļava Šarlīze Terona sūdzas, ka neviens viņu neaicina uz randiņiem
Šarlīze Terona.
Slavenības
2019. gada 17. aprīlis, 06:08

Holivudas daiļava Šarlīze Terona sūdzas, ka neviens viņu neaicina uz randiņiem

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Šarlīze Terona (43) pati ir šokā, ka jau ilgus gadus dzīvo viena un neviens viņu nemaz neaicina uz randiņiem. Vīriešiem pietrūkst dūšas, uzskata aktrise.

"Es esmu viena jau desmit gadus, un nemaz neesmu tik neiekarojama. Kādam vienkārši jāsaņemas!" saka Terona, norādot, ka būtu gatava attiecībām, ja vien kāds simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis uzdrošinātos viņu uzaicināt uz satikšanos. Bet tas, izrādās, nenotiek un nenotiek...

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Arī šogad uz "Oskara" balvu pasniegšanu Terona atnāca bez mīļotā vīrieša pie sāniem.

"Šokējoši, bet esmu pieejama," bilst viņa.

Sakot, ka ir brīva jau desmit gadus, Terona gan nedaudz pārspīlē. Viņas beidzamās nopietnās attiecības, cik zināms, bija ar aktieri Šonu Pennu. Abi sāka tikties 2013. gadā, pēc gada pavēstīja par saderināšanos, bet 2015. gada vasarā izšķīrās.

Šarlīze Terona un Šons Penns

39 gadus vecā Terona un 54 gadus vecais Penns uzsāka attiecības 2014.gada sākumā, četrus gadus pēc Penna šķiršanās no politiskā ...

gallery icon

Tā kā nopietnu attiecību Teronai nav un uz randiņiem viņu neviens neaicina, "oskarotajai" aktrisei atliek vairāk laika rūpēties par diviem saviem adoptētajiem bērniem - Džeksonu (7) un Ogasti (3). Un, protams, cītīgi strādāt - maija sākumā klajā nāks viņas jaunākā filma - komēdija "Long Shot".

foto: insight media / ddp / Vida Press
Uz komēdijas "Long Shot" pasaules pirmizrādes sarkanā paklāja Šarlīzei nācās pozēt vien ar filmas kolēģi Setu Rogenu.