foto: Publicitātes
Aktieris Aldis Siliņš skumji smej - Džeimsa Bonda lomu viņam režisori diemžēl nepiedāvā
Aldis seriālā "Radiņi".
TV
2019. gada 14. aprīlis, 08:12

Aktieris Aldis Siliņš skumji smej - Džeimsa Bonda lomu viņam režisori diemžēl nepiedāvā

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Aldis Siliņš, kura talantu varam vērot pašmāju TV seriālā "Radiņi", smej, ka atkal ticis pie tipiskas lomas - iespējas tēlot ciema lielāko plenci.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", seriālā ienākot Aldim Siliņam, skatītājam teju skaidrs, ka tēlā komiskas bravūrības netrūks un izsmiešanās garantēta. Šoreiz viņš ir plencis, un tik liels, ka nav skaidrs, kāpēc viņa tēlam seriāla veidotāji izlēmuši piešķirt mājas īpašnieka godu. Bet – lai nu būtu…

foto: Publicitātes
Aldis seriālā "Radiņi".

Aktieri mēdz stāstīt, ka ticami nospēlēt piedzērušos cilvēku nav no tiem vieglākajiem darbiem, tas nereti prasa ilgus treniņus un „vērošanu dabā”. Jautāts, kā izdevies apgūt šo ampluā, Siliņš teic, ka nekādu problēmu ar to neesot bijis. „Vai tad viņus tāpat nevar visur kur redzēt?” retoriski nosaka aktieris, par kura komiķa talantu iespējams pārliecināties arī izrādē Viņi melo labāk, kas šobrīd ceļo pa Latvijas kultūras namiem.

To, ka viņa tēli lielākoties ir smieklīgi plenči, pašpuikas vai citādi razbainieki, Aldis komentē lakoniski: aktieris var spēlēt to, „kā viņu redz režisors”. „Un Džeimsu Bondu laikam manī neredz,” secina aktieris.