Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
TV laika ziņu dāma Rūta Dvinska bauda mazuļa gaidības
foto: Mārtiņš Ziders
Rūta atzīst, ka pēc darba televīzijā šobrīd neskumst un mazuļa gaidīšanas laikā pat televīziju neskatās: „Man mājās ir divgadnieks – televīzijas skatīšanai vienkārši neatliek laika. Vien dažkārt noskatos kādu labu filmu.”
Slavenības

TV laika ziņu dāma Rūta Dvinska bauda mazuļa gaidības

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

TV personība Rūta Dvinska un viņas vīrs LNT sporta ziņu un raidījuma "900 sekundes" ziņu moderators Kaspars Dvinskis maijā sagaidīs savu otro atvasi.

TV laika ziņu dāma Rūta Dvinska bauda mazuļa gaidī...
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
LNT karstākais pārītis – laika ziņu meitene Rūta un sporta ziņu moderators Kaspars.
LNT karstākais pārītis – laika ziņu meitene Rūta un sporta ziņu moderators Kaspars.

Dvinska, kas jau ir mamma meitai Grietai, žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka pavisam drīz ģimeni papildinās vēl viena meita. Rūta saka – šo grūtniecību pat izbaudot, jo, gaidot pirmo mazuli, bijusi lielāka neziņa.

„Šis gaidību laiks ir ļoti atšķirīgs. Jūtos daudz labāk nekā pirmajā grūtniecībā, jo ļoti apzināti jau no paša sākuma ar sevi sarunāju, ka šoreiz to izbaudīšu daudz vairāk. Būšu skaista grūtniece pati sev, domāšu vairāk par savu labsajūtu, un tas ir atmaksājies. Šis laiks bijis bezrūpīgāks, bet apzinātāks. Un pazibēja nemanot. Arī fiziski jūtos ļoti labi, un vismaz pagaidām mani nav piemeklējis grūtniecības „grūtums”,” priecīga par gaidību laiku stāsta Dvinska.

Rūta grūtniecības laikā arī uzsākusi pati savu uzņēmējdarbību. „Esmu izveidojusi Siguldā telpas svētkiem un fotosesijām, meistarklasēm un semināriem, kurus pati nereti arī rīkoju. Un tas ir vēl viens iemesls, kāpēc man nav laika nodoties grūtniecības „grūtumam”,” pastāsta Rūta, kas martā pārtraukusi darbu TV – devusies bērna kopšanas atvaļinājumā.