Slavenības
2019. gada 12. aprīlis, 07:33

Džonijs Deps iesūdzējis tiesā savu bijušo sievu

Jauns.lv / LETA

Holivudas aktrise Ambera Hērda ceturtdien lūdza tiesnesi noraidīt viņas bijušā vīra Džonija Depa ierosinātu lietu pret viņu par apmelošanu, kas saistīta ar Hērdas presē rakstīto par sadzīves vardarbību viņu ģimenē.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Deps šajā lietā pieprasa kompensāciju 50 miljonu ASV dolāru apmērā, jo Hērdas apgalvojumi laikraksta "Washington Post" ievadrakstā 2018.gada decembrī kaitējuši viņa karjerai.

Hērdas advokāti lūgumā tiesnesim Virdžīnijas štata Fērfeksas pilsētā atkārtoja apgalvojumus, ka Deps esot bijis vardarbīgs pret viņu, un pievienoja fotogrāfijas, kur Hērda redzama ar zilumiem uz sejas un rētām uz rokām.

foto: REUTERS/SCANPIX

Depa martā ierosinātajā prāvā teikts, ka viņam izteiktās apsūdzības sadzīves vardarbībā ir "kategoriski un pierādāmi nepatiesas".

Hērdas "Washington Post" ievadrakstā teikts, ka kultūra esot sodījusi viņu par to, ka viņa bijusi sadzīves vardarbības upuris. Hērda aicināja sabiedrību mainīt attieksmi.

Lai gan Hērda rakstā neminēja Depa vārdu un neraksturoja konkrētus incidentus, Depa ierosinātajā lietā teikts, ka Hērda nepārprotami runājusi par viņu un tas kaitējis viņa karjerai.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Hērda 2016.gada maijā pieprasīja šķirt viņas laulību ar Depu viņa emocionālas un fiziskas vardarbības dēļ. Noslēdzot šķiršanās vienošanos 2016.gada augustā, Deps piekrita samaksāt septiņus miljonus ASV dolāru divām Hērdas izvēlētām labdarības organizācijām, bet viņa savukārt atsauca apsūdzības vardarbībā.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Herdu dodas prom no tiesas sēdes Austrālijā

Par mājas mīluļu, divu Jorkšīras terjeru, ievešanu Austrālijā bez dokumentu sakārtošanas un izietas karantīnas, Holivudas zvaigznes Džonija Depa sievai aktrisei ...

gallery icon
22