foto: Publicitātes
Noklausies - jaunā viļņa šlāgergrupa “Čipsis un Dullais” izdod jaunu dziesmu
Mūzika
2019. gada 4. aprīlis, 12:31

Noklausies - jaunā viļņa šlāgergrupa “Čipsis un Dullais” izdod jaunu dziesmu

Jauns.lv

Jaunā viļņa šlāgera grupa “Čipsis un Dullais” klausītāju vērtēšanai nodevusi jaunu dziesmu “Neizmet sirdi” un tās videoklipu.

Dziesma “Neizmet sirdi” līdz šim nav izpildīta nevienā koncertā un dzirdama tikai režisores Alises Zariņas filmā “Blakus”. Filma kalpoja kā mudinājums duetam pabeigt dziesmu, un no “Blakus” fragmentiem veidots arī “Neizmet sirdi” video, ko var uzskatīt par pirmo oficiālo grupas “Čipsis un Dullais” videoklipu.

“Neizmet sirdi” ir par to, ka lietas dzīvē ir jālabo, un tā būs atrodama grupas topošajā otrajā studijas albumā. “Ir pavasaris, nāk vasara, ir iespēju laiks!” atgādina grupa un visiem novēl: “Mīlēts nav zaudēts!’

Grupa “Čipsis un Dullais” pastāv jau četrpadsmit gadus un šajā laikā ir izdevusi vienu studijas albumu “P.S. Es tevi mīlu”, uzstājas Latvijas klubos un festivālos, kā arī 2016. gadā saņēma “Alternative.lv” gada balvu kā “Alternatīvākā grupa”. Tautā iemīļotās dziesmas “Asaras” un “Kad meitene skumst” vietnē "YouTube" katra jau tuvojas 200 000 klausījumu atzīmei.