foto: Keller Williams / BACKGRID/ Vida Press
Neviens nepērk Čārlija Šīna māju - aktierim nākas atkal pazemināt tai cenu
Pirms gada Čārlijs Šīns šo māju pārdeva par 10 miljoniem ASV dolāru, bet tagad cenu samazinājis par diviem miljoniem.
Slavenības
2019. gada 3. aprīlis, 10:40

Neviens nepērk Čārlija Šīna māju - aktierim nākas atkal pazemināt tai cenu

Jauns.lv

Skandalozu slavu iemantojušajam Holivudas aktierim Čārlijam Šīnam (53) pavisam neveicas ar savas glaunās mājas pārdošanu. Pirms vairāk nekā gada viņš šo īpašumu tirgošanā izlika par 10 miljoniem ASV dolāru, bet tagad pieprasījuma trūkuma dēļ cenu samazinājis līdz 8 miljoniem. Varbūt tomēr kādu ieinteresēs...

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Aktieris Čārlijs Šīns.

Aktieris Čārlijs Šīns vērsies pie citiem nekustamo īpašumu aģentiem un atkārtoti izlicis pārdošanā savu namu Beverlihilsā. Tikai tagad tā cena samazināta par diviem miljoniem dolāru.

Čārlijs Šīns pārdod māju

Aktieris Čārlijs Šīns pārdošanā izlicis savu 7 guļamistabu un 7 vannasistabu īpašumu Losandželosā. Viņš par to vēlas 9 999 999 ...

gallery icon

Šajā Vidusjūras stilā celtajā mājā ir septiņas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 830 kvadrātmetru. Māja atrodas ekskluzīvajā Malholandas rajonā, kur īpašumi pieder daudzām slavenībām – sākot no DJ Khaled līdz Kristinai Agilerai.

Šis nams celts 1992. gadā. Īpašums atrodas uz pusakru (2023 m²) liela zemes gabala. Uz tā izbūvēti divi peldbaseini, elegants vasaras bārs pagalmā, kā arī āra virtuve. Ēkā ir sava mājas kinozāle, spēļu zāle, un sporta zāle, kā arī bērnistaba ar griestiem, kas krāsoti kā zvaigžņotas debesis.

Čārlijs Šīns atpūtas brīdī ar saviem dēliem un abām draudzenēm

gallery icon

Čārlijs Šīns šo grezno īpašumu iegādājies 2006. gadā, par to samaksājot 7,2 miljonus ASV dolāru. Drīz pēc tam viņš apprecējās ar savu trešo sievu aktrisi Brūku Milleri, bet pēc trim gadiem no viņas izšķīrās.

Aktierim ir pieci bērni no trim sievietēm, kā arī viens mazbērns.

Šīnam piederēja vēl viens īpašums Malholandas rajonā, ko viņš bija iegādājies par 4,6 miljoniem. Šo māju viņš pārdeva 2016. gadā par 5,415 miljoniem ASV dolāriem. Pēc tam īpašums piedzīvojis vēl vienu īpašnieka maiņu, par 8,55 miljoniem ASV dolāru to iegādājusies Kardašjanu klana pārstāve modele un realitātes šova zvaigzne Kendala Dženere.

Modele Kendala Dženere 2018. gada Kannu festivālā

Modele Kendala Dženere 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon