foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Maija Silova sākusi pati stūrēt
Maija Silova.
Slavenības
2019. gada 30. marts, 07:42

Maija Silova sākusi pati stūrēt

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Televīzijas seja, par Latvijas stila ikonu dēvētā Maija Silova nu būs redzama arī pie auto stūres. Viņa apguvusi autovadītājas prasmes, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Maija Silova ir bieža viešņa sabiedrības smalko aprindu tusiņos. Dažkārt uz tiem un pēcāk mājup Maiju baltā "Range Rover" džipā vizina viņas tēvs uzņēmējs Arvīds Silovs. Bet nu jau vairākus mēnešus Maija pie auto stūres sēžas pati, jo ieguvusi autovadītājas apliecību.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Līdz šim par Maijas Silovas izvizināšanu rūpējās viņas tētis, kurš gan aizveda uz pasākumiem, gan atbrauca pakaļ un nogādāja meitu mājās.

„Es ļoti ilgi gaidīju laiku, kad varēšu atļauties apmeklēt autoskolu un nokārtot autovadītājas apliecību. Kopumā tas taču ir laikietilpīgs process, pamatīgi jāmācās,” tā Silova. Taujāta, kā tika galā ar mācībām, Maija atzīst: „Visgrūtākais bija mācīties visus ceļu satiksmes noteikumus. Tas bija liels darbs. Aizmigu ar teorijas grāmatiņu, pamodos ar to, arī uz darbu braucu ar grāmatiņu,” smaidot mācību procesu atminas Silova.

Viņa atklāj, ka uz ceļa jūtas droši un līdz šim nekādos incidentos neesot iesaistījusies. „Līdz šim ceļu policisti mani nav stādinājuši, nekādi notikumi, esot pie stūres, nav atgadījušies. Arī ātrumu neesmu pārkāpusi. Šķiet, esmu diezgan mierīgas dabas autovadītāja,” nosaka Silova.

Modes princeses Maijas Silovas tērpi šovasar

Maija Silova 2017. gada vasarā tērpjas atbilstoši šīs sezonas modes aktualitātēm.

gallery icon
7