foto: Publicitātes (F64)
Kambala šovā “Es mīlu Tevi, Latvija!” pārsteidz ar romantisku dzeju
TV
2019. gada 22. marts, 16:37

Kambala šovā “Es mīlu Tevi, Latvija!” pārsteidz ar romantisku dzeju

Jauns.lv

Svētdien, 24. martā, šovā “Es mīlu Tevi, Latvija!” uzvirmos kaislības, aizrautība, adrenalīns un pamatīga uzvaras kāre, kas liks komandu kapteiņiem pielietot pavisam jaunas taktikas metodes. Studijā pat izskanēs kāds romantisks dzejolis un īpašas atzīšanās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" 2019. gada 24. marta raidījumā.

gallery icon
36

Šova “Es mīlu Tevi, Latvija!”  piektās sezonas ceturtajā raidījumā valdīs saspringta gaisotne - šobrīd rezultāts ir 2:1 Valtera komandas labā, kas liks Janai izmantot “izmisuma” taktiku, iesaistot tajā arī visu savu komandu. Jana pat veiks psiholoģisko testu ar savas komandas dalībnieci - dziedātāju Dināru Rudāni, noskaidrojot tās lietas, kuras citi par viņu nezina, savukārt basketbolists un bokseris Kaspars Kambala atklās, ka brīvajā laikā viņš labprāt sacer dzeju, tādēļ studijā izskanēs īpaši romantisks veltījums, pēc kura Jana būs pamatīgi aizkustināta.

foto: Publicitātes (F64)

Arī Valters būs nopietni gatavojies šī vakara spēlei, tādēļ savā komandā viņš ir uzaicinājis seriāla “Viss pa jaunam” Santas lomas atveidotāju aktrisi Janu Čivželi, mūziķi Jāni Aišpuru un sporta žurnālistsu Edgaru Barbaku, kuri visi kā viens ir pārliecināti, ka stāties pretim Janas taktikai būs tīrais nieks.

foto: Publicitātes (F64)

Vai šis vakars nesīs uzvaru Janas komandai, izlīdzinot rezultātu kopvērtējumā 2:2? Skaties šovu “Es mīlu Tevi, Latvija” jau 24. martā plkst. 20.00 un noskaidro!