foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS/All Ov/ Vida Press
70 gadu vecumā Valērijs Ļeontjevs vēlas kļūt par tēvu un meklē surogātmāti
Valērijs Ļeontjevs savas 70. dzimšanas dienas koncertā šā gada martā.
Slavenības
2019. gada 20. marts, 16:30

70 gadu vecumā Valērijs Ļeontjevs vēlas kļūt par tēvu un meklē surogātmāti

Jauns.lv

Populārais krievu estrādes dziedātājs Valērijs Ļeontjevs 19. martā nosvinēja savu 70. dzimšanas dienu. Cienījamo vecumu sasniegušais mūziķis nu gatavojas pirmo reizi kļūt par tēvu un meklē piemērotu surogātmāti, kas iznēsātu viņa mazuli.

Dziedātājs Valērijs Ļeontjevs jau 47 gadus ir precējies ar Ludmilu Isakoviču [oficiāli laulība gan reģistrēta ASV 1998. gadā]. Sieva vienmēr izvēlējusies palikt sava slavenā vīra ēnā. Klausītāji, kas pastiprināti neinteresējas par Ļeontjeva dzīvi un daiļradi, iespējams, pat nezināja, ka mūziķis ir precēts vīrs, turklāt jau tik sen.

Pugačova, Vaikule un Kirkorovs apmeklē Valērija Ļeontjeva 70. dzimšanas dienai veltīto koncertu

gallery icon

Pēdējos 25 gadus Ludmila dzīvo Maiami, ASV, kur dzīvesbiedram pieder nekustamais īpašums. Ļeontjevs sievu apciemo pēc koncertturnejām un kopā ar kundzi bauda atpūtu pie okeāna. Ludmila okeāna viņā krastā strādā par suņu frizieri.

Valērija Ļeontjeva bijušais administrators Aleksandrs Bogdanovičs izdevumam „Komsomolka" pastāstījis, ka 70 gadus vecais Krievijas estrādes spīdeklis dažus pēdējos gadus ir aizņemts ar piemērotas surogātmātes atrašanu savam bioloģiskajam bērnam.

Valērijs Ļeontjevs "Jaunajā vilnī" 2014. gadā

Dziedātājs Valērijs Ļeontjevs 2014. gada festivālā “Jaunais vilnis.”

gallery icon

„Ļeontjevs nav atteicies no plāna kļūt par tēvu,” norāda mūziķa bijušais padotais. „Valērija Jakovļeviča sieva Ļusja uzskata, ka surogātmātei jābūt ar atbilstošu izcelsmi un labiem gēniem. Tāpēc viņi pagaidām izskata anketas un meklē piemērotu surogātmāti savam nākamajam bērnam.”

Valērijs Ļeontjevs un viņam sekojošā kompānija

Arī tādus skatus var redzēt konkursa „Jaunais vilnis” aizkulisēs.

gallery icon

Pirms septiņiem gadiem kādā no intervijām viņš dalījies pārdomās, kāpēc nav ticis pie bērniem. Kolorītais dziedonis tolaik izteicās, ka esot jau sen sapratis, ka nav radīts tēva lomai. „Es esmu tik vētrains un vieglprātīgs, ka pat nedomāju par to, ka varētu kļūt par tēvu. Es pilnībā nespēju iedomāties, kā es audzinātu bērnu,” norādījis Ļeontjevs. Taču tagad viņš ir pārdomājis un apņēmības pilns vēl pagūt izbaudīt tēva lomu.

Ļeontjevs atzīstas mīlestībā Latvijai. FOTO

Dziedātājs Valērijs Ļeontjevs, ierodoties uz konkursu „Jaunais vilnis”, tika sagaidīts ar milzīgu pļavu ziedu pušķi.

gallery icon

Kolorītais Valērijs Ļeontjevs

gallery icon