foto: Ekrānuzņēmums
Par lētu naudu tiek tirgots Lienes Skulmes auto ar "mīlestības smaržu" tajā
Pārdošanā izlikts Lienei Skulmei piederošs auto, ar kuru abi pērn novembrī devās baudīt savu pirmo nakti kopā.
Trakā pasaule
2019. gada 17. marts, 18:21

Par lētu naudu tiek tirgots Lienes Skulmes auto ar "mīlestības smaržu" tajā

Jauns.lv

Ar automašīnas tirgotājiem neraksturīgu pavadtekstu sludinājumu portālā Ss.com uzmirdzējis piedāvājums par 1200 eiro nopirkt melnu "Hyundai Getz" mašīnu, ar kuru līdz šim pārvietojusies sabiedrības dāma, mūziķa Andra Kiviča mīļotā sieviete Liene Skulme.

Kā mīlētāji paskaidroja tiešraidē "Facebook" vietnē, Kivičs un Skulme šobrīd tirgo nost daudz ko, jo vajadzīga nauda kvalitatīvai Latvijas pamešanai. Automašīnas sludinājuma teksts acīmredzami darināts ar mīlestību un mīlestību slavinot. Ar šo "Hyundai" pāris 23.novembrī devies taisnā ceļā uz savu pirmo kopīgo dzimumaktu, proti, šis auto traucies uz abu pirmo "kaislīgo nakti". Tāpat šajā mašīnā katru dienu izskanējis mīlestības vārds.

"Absolūti ekskluzīvi. Unikāls piedāvājums. Latvijas šī brīža karstākais šovbiznesa pāris Andris Kivičs un Liene Skulme pārdod mašīnu, ar kuru 2018.gada 23.novembrī devās kopā pavadīt pirmo kaislīgo nakti. Mašīnā nav smēķēts, taču ir jūtama mīlestības smarža. Mašīnai ir laba aura, mašīnā katru dienu ir teikti vārdi "Es Tevi mīlu- es Tevi arī". Auto nav cietis nevienā avārijā. -22 grādos lec ar pirmo reizi. Atdodam tik lēti (nobraukums oriģināls), jo braucam prom no Latvijas," vēstīts sludinājumā.

Dažu dienu laikā šo sludinājumu Ss.com portālā apskatījuši jau teju 8000 potenciālo pircēju. Auto ir 2007.gada izlaiduma melns hečbeks ar manuālo ātruma kārbu. Nobraukums - 87 399 kilometri; cena - 1200 eiro.

Jau vēstīts, ka pašmājās visnaskāk apspriestākais pāris plāno doties prom no Latvijas, jo šeit viņus īsti nesaprotot. Paredzams, ka abu bērni paliks Latvijā un gan Kivičs, gan Skulme publiski solījuši par viņiem rūpēties arī turpmāk.