foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Jaunais supervaroņu grāvējs "Kapteine Mārvela" kases ieņēmumos atnesis jau pusmiljardu dolāru
Galvenajā lomā filmā - Brī Larsone.
Kino
2019. gada 13. marts, 15:30

Jaunais supervaroņu grāvējs "Kapteine Mārvela" kases ieņēmumos atnesis jau pusmiljardu dolāru

Jauns.lv

Jaunā Holivudas supervaroņu filma "Kapteine Mārvela" ("Captain Marvel") tās radītājiem sagādājusi patīkamu pārsteigumu - kases ieņēmumos sapelnīti jau 500 miljoni ASV dolāru.

Jau pirmajās četrās demonstrēšanas dienās "Kapteine Mārvela" Ziemeļamerikā ienesa 164,3 miljonus dolāru, lai gan producentu kompānija "Marvel Studios" bija optimistiski cerējusi vien uz 125 miljoniem.

Ārzemēs sešās dienās nopelnīti vēl 325,6 miljoni, īpaši labi veicies Ķīnā - tur skatītāji biļetēm iztērējuši 95 miljonus. Kinokompānija "Disney", kas izplata šo filmu, pavēstījusi - "Marvel" komiksu ekranizācijas, kas šobrīd ir jau 21, kopumā kases ieņēmumos savākušas jau 18 miljardus ASV dolāru.

Kases ieņēmumos gūti 455 miljoni dolāru demonstrēšanas pirmajā nedēļas nogalē ir sestais labākais rādītājs pasaules kino industrijas vēsturē.

Par filmu:

Pēc nonākšanas kontaktā ar citplanētiešu rasi, gaisa spēku pilote Kerola Denversa iegūst neparastas spējas un kļūst neievainojama. Tagad Kapteinei Mārvelai nāksies aprast ar to, ka kļuvusi par vienu no Zemes varenākajām supervaronēm, viņa kļūs arī par galveno ieroci Galaktiskajā karā starp divām citplanētiešu rasēm.